LEGO Education BricQ Motion Essential Set 45401

Et hykapasitetsbatteri for LEGO Technic Stor hub

lego 45401 education bricq motion essential set
  • 523 Deler
  • LEGO Education Tema
  • 45401 SKU

LEGO Education BricQ Motion Essential engasjerer elever på barneskoletrinnet for STEAM-læring ved at de eksperimenterer med krefter, bevegelser og samhandlinger i en sportskontekst. BricQ Motion Essential inneholder enkle, hands-on læringsopplevelser som fører til kule «aha»-øyeblikk, mens elevene bruker LEGO klosser uten behov for teknologi. Dette settet med 523 deler inneholder en rekke lettbygde elementer, hjul, vektklosser, …

Les mer...

Priser LEGO Education BricQ Motion Essential Set 45401

LEGO.com LEGO.com 1 699 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Education

Beskrivelse LEGO Education BricQ Motion Essential Set 45401

LEGO Education BricQ Motion Essential engasjerer elever på barneskoletrinnet for STEAM-læring ved at de eksperimenterer med krefter, bevegelser og samhandlinger i en sportskontekst. BricQ Motion Essential inneholder enkle, hands-on læringsopplevelser som fører til kule «aha»-øyeblikk, mens elevene bruker LEGO klosser uten behov for teknologi.

Dette settet med 523 deler inneholder en rekke lettbygde elementer, hjul, vektklosser, fjærer, 4 minifigurer og mer, mens fargekodede sorteringsbrett forenkler byggeprosessen og muliggjør rask og effektiv opprydding på slutten av leksjonen. Erstatningselementer er også inkludert, samt to trykte byggeinstruksjonhefter med inspirerende ideer som hjelper elevene med å oppdage naturvitenskap i aksjon, selv de som aldri har bygget med LEGO klosser tidligere.

Denne innledende STEAM-opplevelsen tilbyr 2 emner med 7 x 45-minutters tilpassede leksjoner (en for barneskolen og en for ungdomsskolen). De inkluderer alt fra engasjerende videoer og utskriftbare regneark som begeistrer og inspirerer elevene, til leksjonsplaner, lærervideoer, evalueringsskjemaer og flere ideer til matte- og norskundervisningen som støtter lærere. BricQ Motion Essential støttes av et omfattende profesjonelt utviklingsprogram.

  • 523 LEGO elementer i settet inneholder 4 minifigurer og en rekke lettbygde elementer, tannhjul, vektklosser, fjærer, et måleelement, en papirholder og mer.
  • Robust oppbevaringsboks med fargekodede sorteringsbrett for enkel organisering i klasserommet.
  • 2 trykte byggeinstruksjonhefter for modeller som brukes i leksjonene pluss ekstra byggeinspirasjon.
  • Erstatningselementer er også inkludert.
  • 2 emner med 7 x 45-minutters leksjoner (en hver for barne- og ungdomsskolen) pluss flere ideer til matte- og norskundervisningen for ekstra læring.
  • Informativt orienteringsmateriell i hver leksjonsplan gir selv de mest uerfarne lærerne den selvtilliten de trenger for å gjennomføre engasjerende leksjoner.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Education BricQ Motion Essential Set
SKU
45401
EAN
5702016677614
UPC
673419322713
Deler
523
Tema
LEGO Education
LEGO pris
1 699 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.