LEGO 45678 Education SPIKE Prime

Utvid kreativiteten med LEGO Education SPIKE Prime

Produkt detaljer

SKU
45678
Deler
528 deler
Alder
Veil. Pris
4499,00 kr

Om LEGO 45678 Education SPIKE Prime

  • Robust oppbevaringsboks med sorteringsbrett, programmerbar hub, avstandssensor, kraftsensor, fargesensor, stor motor, to middels store motorer og over 500 flotte LEGO® Technic elementer i sterke farger.
  • Programmerbar hub med en 5 x 5-lysmatrise, seks inndata-/utdataporter, integrert 6-aksers gyrosensor, høyttaler, Bluetooth-tilkobling og oppladbart batteri.
  • Dra-og-slipp programmeringsmiljøet for nettbrett og pc-er tar utgangspunkt i det populære Scratch-kodespråket som benyttes av millioner av barn over hele verden.
  • La elevene prøve seg på tre STEAM enhetsplaner for 6.–8. trinn. Fokuset ligger på maskinteknikk og informatikk, materialet er knyttet til læreplanen og de fleste aktivitetene er tilpasset en skoletime på 45 minutter. Inkluderer omfattende nettbaserte leksjonsplaner og støttemateriell for lærere.
  • Bruk ferdigheter innen konstruksjonsarbeid i hvert enkelt trinn i designprosessen.
  • Lær elevene å løse problemer og å kode ved å dele opp et problem i mindre deler samt algoritmisk tenkning.
  • Designprosjekter som kombinerer bruk av maskinvare- og programvarekomponenter for samling og utveksling av data.
  • Jobbe med variabler, datafelt og skydata.
  • Bruke kritisk tenkning, og utvikle ferdigheter tilpasset morgendagens arbeidsmarked.

Hvis du er en lærer som kjøper disse produktene til skoler eller for å gjennomføre annen godkjent læring, klikker du på lenken nedenfor. Her får du mer informasjon om hvordan du får tak i og bruker disse løsningene, for å levere læringsresultater skreddersydd i henhold til de lokale utdanningskravene. Dette kan være alternative klasseromspakker, tilbud om profesjonell utvikling og råd om klasseromsløsninger. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Er du en hjemmebruker og ser etter en måte å tilby barn i alle aldre aktiviteter for hjemmeundervisning på?
Barn har stor fantasi, medfødt nysgjerrighet og et ønske om å utforske og ta risikoer, enten de er i klasserommet eller i stuen. Alt du trenger er ressursene til å vekke dem. LEGO Education ønsker å hjelpe. Hands-on læring gir et medium for byggeideer og modeller, mens de trener viktige ferdigheter som kommunikasjon, samarbeid, kritisk tenking og kreativitet.

LEGO Education har i mer enn 40 år utviklet utdanningsløsninger basert på en godt etablert utdanningsteori om at barn lærer best og husker mer gjennom direkte opplevelser. Produktene våre er ikke leker – i stedet er meningen med LEGO Education læringsressurser å være en svært givende læringsopplevelse, som supplerer lokalt gjeldende læreplanbehov.

LEGO Education tilbyr støtte både før og etter kjøp for å sikre at LEGO Education ressursene brukes så effektivt som mulig i læremiljøet. Kontakt kundeserviceteamet.