LEGO Notatbok med strikk 5006273

Ha det moro med denne stilrene LEGO DOTS-notatboken

lego 5006273 notatbok med strikk
  • LEGO DOTS Tema
  • 5006273 SKU

LEGO DOTS-notatbok med strikk passer like godt til skribenter som fans av hobbysett. Denne stilige paperback-notatboken inneholder 96 sider og holdes lukket av en strikk og en skyvbar 4 x 4 LEGO-plate. Settet inkluderer også 18 fargesterke fliser som boken kan dekoreres med. Bruk notatboken sammen med en av de kule LEGO DOTS-gelpennene (selges separat), …

Les mer...

Priser LEGO Notatbok med strikk 5006273

Lego.com LEGO.com 230 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO Notatbok med strikk 5006273

LEGO DOTS-notatbok med strikk passer like godt til skribenter som fans av hobbysett. Denne stilige paperback-notatboken inneholder 96 sider og holdes lukket av en strikk og en skyvbar 4 x 4 LEGO-plate. Settet inkluderer også 18 fargesterke fliser som boken kan dekoreres med. Bruk notatboken sammen med en av de kule LEGO DOTS-gelpennene (selges separat), og få en helt unik skriveopplevelse. En perfekt gave til bursdager og høytider, for bruk hjemme, på kontoret eller i klasserommet.

  • Med denne 96 sider lange paperpack-notatboken med linjerte sider og en dekorerbar LEGO DOTS 4 x 4-plate kan LEGO-fans notere ned viktige ting uansett hvor de befinner seg.
  • Notatboken er utstyrt med strikk og en 4 x 4 LEGO plate som holder den lukket, og settet inkluderer også 18 fargerike DOTS-fliser som barn og fans kan dekorere platen med.
  • LEGO DOTS-notatboken er over 21 cm lang og 13 cm bred og passer godt på skrivepulten hjemme, på kontoret eller på skolen.
  • Advarsel: Små delerkan medføre kvelningsfare.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Notatbok med strikk
SKU
5006273
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
230 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.