LEGO Pakke med seks tusjer 5006274

Tffe, rektangulre tusjer for gyal LEGO DOTS-fargelegging

lego 5006274 pakke med seks tusjer
  • LEGO DOTS Tema
  • 5006274 SKU

LEGO DOTS-pakken med seks tusjer er det perfekte fargeleggingsverktøyet for blivende kunstnere. Tusjene i forskjellige farger er utstyrt med to LEGO 2 x 4-plater øverst som kan dekoreres ved hjelp av de 40 flisene som følger med. Den rektangulære formen gjør at tusjene ikke triller ned fra pulten eller bordet, mens den fine tuppen gjør …

Les mer...

Priser LEGO Pakke med seks tusjer 5006274

Lego.com LEGO.com 230 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO Pakke med seks tusjer 5006274

LEGO DOTS-pakken med seks tusjer er det perfekte fargeleggingsverktøyet for blivende kunstnere. Tusjene i forskjellige farger er utstyrt med to LEGO 2 x 4-plater øverst som kan dekoreres ved hjelp av de 40 flisene som følger med. Den rektangulære formen gjør at tusjene ikke triller ned fra pulten eller bordet, mens den fine tuppen gjør det lett å fargelegge nøyaktig. Perfekt som belønning og som hobbyutstyr både hjemme, på kontoret og i klasserommet.

  • Inspirer til grenseløs kreativitet med LEGO DOTS-pakken med seks tusjer. Det har aldri vært enklere å fargelegge nøyaktig, og på tusjens dekorplater kan barn og fans lage utallige dekormønstre.
  • Hver rektangulære tusj er utstyrt med en avtakbar hette og to ekte LEGO 2 x 4-plater. Settet inneholder også 40 fargerike DOTS-fliser som barn og fans kan bruke til å dekorere tusjene med.
  • Disse kule og stilige tusjene kan dekoreres på nytt utallige ganger. Hver tusj er over 15 cm lang og passer godt på skrivepulten hjemme, på kontoret eller på skolen.
  • Advarsel: Små deler kan medføre kvelningsfare.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Pakke med seks tusjer
SKU
5006274
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
230 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.