LEGO Pakke med seks gelpenner 5006275

Gyale, firkantede penner du kan dekorere, skrive og tegne med

lego 5006275 pakke med seks gelpenner
  • LEGO DOTS Tema
  • 5006275 SKU

Med LEGO DOTS-pakken med seks gelpenner kan du slippe kreativiteten løs! Med seks forskjellige farger går skrivingen som en lek. Hver penn er utstyrt med to ekte LEGO 1 x 4-plater øverst, og pakken inkluderer også 25 fargerike fliser som barn eller LEGO-fans kan bruke for å gjøre pennene personlige. Den rektangulære formen gjør at …

Les mer...

Priser LEGO Pakke med seks gelpenner 5006275

Lego.com LEGO.com 230 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO Pakke med seks gelpenner 5006275

Med LEGO DOTS-pakken med seks gelpenner kan du slippe kreativiteten løs! Med seks forskjellige farger går skrivingen som en lek. Hver penn er utstyrt med to ekte LEGO 1 x 4-plater øverst, og pakken inkluderer også 25 fargerike fliser som barn eller LEGO-fans kan bruke for å gjøre pennene personlige. Den rektangulære formen gjør at pennene ikke triller ned fra pulten eller bordet, og et komfortabelt grep og kvalitetsblekk gjør dem superenkle å skrive med. Kul som belønning både hjemme, på kontoret og i klasserommet.

  • Inspirer til grenseløs kreativitet med LEGO DOTS-pakken med seks gelpenner. Skrivingen går som en lek, og pennenes godt festede plater byr på utallige dekoreringsmuligheter.
  • Slanke, firkantede penner med avtakbare hetter, komfortabelt grep og to ekte 1 x 4 LEGO plater. Settet inneholder også 25 fargerike DOTS-fliser som barn og fans kan bruke til å dekorere pennene med.
  • Disse kule pennene kan dekoreres på nytt og gis nye stiler, om og om igjen. Pennene er over 15 cm lange og pynter godt opp på skrivepulten hjemme, på kontoret eller på skolen.
  • Advarsel: Små deler kan medføre kvelningsfare.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Pakke med seks gelpenner
SKU
5006275
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
230 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.