LEGO Hardt pennal 5006277

Vr kreativ hvor som helst med dette brbare, harde pennalet

lego 5006277 hardt pennal
  • LEGO DOTS Tema
  • 5006277 SKU

Hobbyprosjekt-fans i alle aldre vil sette pris på det kule og nyttige LEGO DOTS harde pennalet. Pennalet har plass til alle typer LEGO DOTS-skriveutstyr, og det solide futteralet er utstyrt med fire integrerte LEGO-plater: to kvadratiske 4 x 4-plater, en kvadratisk 2 x 2-plate og en rektangulær 2 x 4-plate samt 46 fargerike dekorfliser. Barn …

Les mer...

Priser LEGO Hardt pennal 5006277

Lego.com LEGO.com 119 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO Hardt pennal 5006277

Hobbyprosjekt-fans i alle aldre vil sette pris på det kule og nyttige LEGO DOTS harde pennalet. Pennalet har plass til alle typer LEGO DOTS-skriveutstyr, og det solide futteralet er utstyrt med fire integrerte LEGO-plater: to kvadratiske 4 x 4-plater, en kvadratisk 2 x 2-plate og en rektangulær 2 x 4-plate samt 46 fargerike dekorfliser. Barn kan feste andre LEGO-klosser eller minifigurer på platene for å gjøre pennalet enda morsommere. En flott gave til bursdager eller høytider for kreative barn i alle aldre.

  • Inspirer til kreativitet med det kule LEGO DOTS harde pennalet, som er laget av robust og slitesterk ABS-plast. Et gøyalt og praktisk tilbehør på skrivepulten.
  • Pennalet er utstyrt med fire ekte LEGO plater: to kvadratiske 4 x 4-plater, en kvadratisk 2 x 2-plate og en rektangulær 2 x 4-plate samt 46 fargerike dekorfliser.
  • Et unikt og stilig pennal. Pennalet er over 21 cm langt og 7 cm bredt.
  • Advarsel: Små deler kan medføre kvelningsfare.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Hardt pennal
SKU
5006277
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
119 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.