LEGO Mørkegrå, 8-knotters oppbevaringskloss med skuffer 5006329

Tff, stabelbar oppbevaring for LEGO fans

lego 5006329 morkegra 8 knotters oppbevaringskloss med skuffer
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5006329 SKU

Det er lett å holde orden på leker, LEGO klosser (følger ikke med), toalettsaker, kontorutstyr og andre smågjenstander. Enhetene kan stables og fås i flere farger (selges separat) og er en praktisk og fin oppbevaringsløsning til hjemmet. (Merk: Sørg alltid for at boksen står på et jevnt underlag før du trekker ut skuffene. Hvis ikke, …

Les mer...

Priser LEGO Mørkegrå, 8-knotters oppbevaringskloss med skuffer 5006329

Lego.com LEGO.com 650 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO UNKNOWN

Beskrivelse LEGO Mørkegrå, 8-knotters oppbevaringskloss med skuffer 5006329

Det er lett å holde orden på leker, LEGO klosser (følger ikke med), toalettsaker, kontorutstyr og andre smågjenstander. Enhetene kan stables og fås i flere farger (selges separat) og er en praktisk og fin oppbevaringsløsning til hjemmet. (Merk: Sørg alltid for at boksen står på et jevnt underlag før du trekker ut skuffene. Hvis ikke, kan skuffene velte.)

  • En åtteknotters, stabelbar oppbevaringskloss med to skuffer. Perfekt til oppbevaring av LEGO klosser (følger ikke med), kontorutstyr og andre små gjenstander. Fås i flere farger (selges separat).
  • En super gave for LEGO fans – fantastisk som bursdagsgave eller julegave til barn fra tre år og LEGO fans i alle aldre.
  • Pen og praktisk oppbevaringsløsning som er 18 cm høy, 50 cm bred og 25 cm dyp. Laget av robust polypropylenplast og inneholder verken BPA, ftalater eller PVC.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Mørkegrå, 8-knotters oppbevaringskloss med skuffer
SKU
5006329
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
650 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.