LEGO Rosa klossebokhylle 5006616

Lang LEGO klossehylle for barn

lego 5006616 rosa klossebokhylle
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5006616 SKU

Denne kule, praktiske og fargeglade oppbevaringshyllen for unge LEGO byggere er formet som en lang, rosa LEGO kloss med seks knotter. Med denne hyllen kan barn oppbevare bøker, leker, suvenirer og LEGO modeller på en trygg måte. Fest hyllen på veggen, plasser den på skrivebordet eller bruk den sammen med andre LEGO hylle- og skuffeløsninger. …

Les mer...

Priser LEGO Rosa klossebokhylle 5006616

Lego.com LEGO.com 250 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO UNKNOWN

Beskrivelse LEGO Rosa klossebokhylle 5006616

Denne kule, praktiske og fargeglade oppbevaringshyllen for unge LEGO byggere er formet som en lang, rosa LEGO kloss med seks knotter. Med denne hyllen kan barn oppbevare bøker, leker, suvenirer og LEGO modeller på en trygg måte. Fest hyllen på veggen, plasser den på skrivebordet eller bruk den sammen med andre LEGO hylle- og skuffeløsninger. Gjør det enkelt for barn å holde orden på rommet sitt!

  • Rosa, lang LEGO klossehylle med seks knotter som byr på praktisk oppbevaring av barns bøker, leker og annet. Passer for barn fra tre år og oppover.
  • Heng hyllen på veggen, plasser den på skrivebordet eller bruk den sammen med andre hylle- og skuffeløsninger i LEGO serien.
  • Hyllen er 11 cm høy, 47 cm bred og 7,5 cm dyp.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Rosa klossebokhylle
SKU
5006616
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
250 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.