LEGO Build Your Own Adventure 5006806

En bok full av LEGO City opplevelser

lego 5006806 build your own adventure
  • LEGO City Tema
  • 5006806 SKU

Inspirer barn til LEGO lek og moro med LEGO City Build Your Own Adventure – en fargerik og illustrert bok på 80 sider. Boken inneholder tips og veiledninger som viser hvordan barn kan bygge kule LEGO leker. Settet inneholder dessuten en politibetjent-minifigur, 45 LEGO deler til et eksklusivt politikjøretøy samt byggeinstruksjoner. Barn kan bygge nye …

Les mer...

Priser LEGO Build Your Own Adventure 5006806

Lego.com LEGO.com 300 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Build Your Own Adventure 5006806

Inspirer barn til LEGO lek og moro med LEGO City Build Your Own Adventure – en fargerik og illustrert bok på 80 sider. Boken inneholder tips og veiledninger som viser hvordan barn kan bygge kule LEGO leker. Settet inneholder dessuten en politibetjent-minifigur, 45 LEGO deler til et eksklusivt politikjøretøy samt byggeinstruksjoner. Barn kan bygge nye og spennende modeller med LEGO klossene sine, før de legger ut på spennende eventyr, inspirert av fortellingene i boken.

  • En innbundet og illustrert bok på 80 sider, som inneholder inspirerende fortellinger, tips og instruksjoner for LEGO leker barn kan bygge av LEGO klossene sine.
  • En flott gave til barn fra sju år og oppover. Settet inneholder 45 LEGO deler og byggeinstruksjoner til et eksklusivt politikjøretøy samt en politibetjent-minifigur som får fart på leken.
  • Boken er 25 cm lang og 21 cm bred, og den er på engelsk.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Build Your Own Adventure
SKU
5006806
Tema
LEGO City
LEGO pris
300 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.