LEGO Build Your Own Adventure 5006812

Fantastisk bok for kreative og unge LEGO Star Wars fans

lego 5006812 build your own adventure
  • LEGO Star Wars Tema
  • 5006812 SKU

Inspirer unge Star Wars fans til å bygge og rollespille spennende historier med boken LEGO Star Wars Build Your Own Adventure. Denne illustrerte boken på 80 sider er stappfull av ideer om kule modeller som barn kan bygge av LEGO klossesamlingen sin. I tillegg inneholder den episke historier de kan rollespille med modellene de har …

Les mer...

Priser LEGO Build Your Own Adventure 5006812

Lego.com LEGO.com 270 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Build Your Own Adventure 5006812

Inspirer unge Star Wars fans til å bygge og rollespille spennende historier med boken LEGO Star Wars Build Your Own Adventure. Denne illustrerte boken på 80 sider er stappfull av ideer om kule modeller som barn kan bygge av LEGO klossesamlingen sin. I tillegg inneholder den episke historier de kan rollespille med modellene de har bygget, inkludert både podløp på Tatooine og fengselsflukt på Bespin. Boken inkluderer en LEGO minifigur av en opprører-pilot og LEGO klosser til en eksklusiv byggemodell av en Y-wing stjernejager, som også er med i boken.

  • En innbundet og illustrert bok på 80 sider som inneholder over 50 inspirerende ideer til Star Wars modeller som barn kan bygge ved hjelp av sin egen LEGO klossesamling.
  • En flott gaveidé til barn fra sju år. Boken inkluderer en LEGO minifigur av en opprører-pilot og LEGO klosser til en eksklusiv Y-wing stjernejagermodell som også er med i boken.
  • Boken er 27 cm lang og 23 cm bred. Den er skrevet på engelsk.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Build Your Own Adventure
SKU
5006812
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
270 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.