LEGO Mørkegrå, fireknotters oppbevaringskloss 5006933

Stabelbar oppbevaring for LEGO fans

lego 5006933 morkegra fireknotters oppbevaringskloss
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5006933 SKU

Nå får LEGO fans en stilig oppbevaringsløsning for tingene sine. Med denne stabelbare LEGO oppbevaringsklossen med fire knotter og et lokk som kan tas av, får du raskt og enkelt tilgang til tingene dine, enten det er leker, LEGO klosser, kontorutstyr eller andre ting i huset. Den ikoniske oppbevaringsklossen fås i flere farger og kan …

Les mer...

Priser LEGO Mørkegrå, fireknotters oppbevaringskloss 5006933

Lego.com LEGO.com 300 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO UNKNOWN

Beskrivelse LEGO Mørkegrå, fireknotters oppbevaringskloss 5006933

Nå får LEGO fans en stilig oppbevaringsløsning for tingene sine. Med denne stabelbare LEGO oppbevaringsklossen med fire knotter og et lokk som kan tas av, får du raskt og enkelt tilgang til tingene dine, enten det er leker, LEGO klosser, kontorutstyr eller andre ting i huset. Den ikoniske oppbevaringsklossen fås i flere farger og kan stables og kombineres slik du vil for å skape liv i omgivelsene.

  • Praktisk og robust – denne robuste og stabelbare plastboksen med lokk er lett å holde ren og kan romme alle slags eiendeler.
  • Formet som en LEGO kloss – hver boks har fire overdimensjonerte LEGO knotter på lokket, og kan settes sammen til en stabelbar oppbevaringsløsning.
  • Overdimensjonert kloss – hver oppbevaringskloss er 18 cm høy, 25 cm bred og 25 cm dyp og byr på stor plass i et stilrent format.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Mørkegrå, fireknotters oppbevaringskloss
SKU
5006933
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
300 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.