Produktbeskrivelse

Med LEGO Super Mario Tospiller-pakke (5007060) kan barn fra seks år spille med favorittfigurene sine i virkeligheten. Settet inkluderer Startbanen På eventyr med Mario (71360) og Startbanen På eventyr med Luigi (71387), som inneholder en figur av LEGO Mario og en figur av LEGO Luigi. Figurene reagerer øyeblikkelig på stimulans via LCD-skjermer og høyttalere. Spillerne kan samle digitale mynter ved å hjelpe LEGO Mario og/eller LEGO Luigi å fullføre spennende, klossebygde utfordringer, slåss mot fiender som Bowser Jr., og samhandle med Pink Yoshi.

Samarbeid er gøy
Barn kan spille alene eller med en venn, og de kan koble sammen LEGO Mario og LEGO Luigi via Bluetooth for å samle bonusmynter ved å samarbeide. Byggeinstruksjoner finner du i LEGO Super Mario gratisappen.

Uendelige muligheter
LEGO Super Mario lekesettene flytter de kjente og kjære Super Mario-figurene til vår fysiske verden og tilbyr en helt ny måte å spille på. Startbanene, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene kan kombineres i det uendelige så fans kan bygge sine egne nivåer.