Produktbeskrivelse

Gi barn muligheten til å bygge sitt eget LEGO Super Mario univers med Den ultimate pakken (5007062) som passer for barn fra åtte år og oppover. Pakken inkluderer Startbanen På eventyr med Luigi (71387), Ekstrabanesettet Boss Sumo Bro og tårnvelt (71388), Ekstrabanesettet Lakitu og himmelverdenen (71389), Ekstrabanesettet Reznors knockout (71390) og Ekstrabanesettet Bowsers luftskip (71391). Pakken inkluderer en interaktiv LEGO Luigi figur, 15 andre karakterer, massevis av utfordringer, to-klosser, en POW-blokk, spesialrøret Speed Run og mer, som barna bruker for å bygge spennende nivåer. Bowsers luftskip er i tillegg en flott utstillingsmodell.

Samarbeid er gøy
Spill alene, eller spill med en venn ved å synke LEGO Luigi med en annen LEGO Luigi eller LEGO Mario (ekstra figurer følger ikke med) og samarbeide for å vinne digitale bonusmynter. Finn byggeinstruksjoner i LEGO Super Mario gratisappen.

Grenseløs bygging og lek
LEGO Super Mario sett kan bygges om og kombineres på mange måter, og barn kan bruke klosser fra andre LEGO sett for å skape personlige og unike nivåer.