LEGO notatark med klossedesign 5007224

Skrivepapir med LEGO design

lego 5007224 notatark med klossedesign
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5007224 SKU

Lag lister, skriv huskelapper og send meldinger til venner på kult skrivepapir med settet Ikonisk LEGO notatark med klossedesign. Denne glansede pappesken er designet som en stabel med LEGO klosser og inneholder 224 notatark i forskjellige farger. Den ene siden av arkene er designet som en LEGO basisplate, mens den andre har masse plass til …

Les mer...

Priser LEGO notatark med klossedesign 5007224

Lego.com LEGO.com 150 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO UNKNOWN

Beskrivelse LEGO notatark med klossedesign 5007224

Lag lister, skriv huskelapper og send meldinger til venner på kult skrivepapir med settet Ikonisk LEGO notatark med klossedesign. Denne glansede pappesken er designet som en stabel med LEGO klosser og inneholder 224 notatark i forskjellige farger. Den ene siden av arkene er designet som en LEGO basisplate, mens den andre har masse plass til notater. Og når alle papirarkene er brukt opp, kan du bruke den stilige esken til oppbevaring av personlige eiendeler.

  • Glanset pappeske designet som en stabel med LEGO klosser. Inneholder 224 notatark i forskjellige farger.
  • Hvert ark har LEGO klossedesign på den ene siden og masse plass til notater på den andre. Esken kan brukes som en stilig oppbevaringsboks for personlige eiendeler når papiret er brukt opp.
  • Esken med notatark er over 12,5 cm lang, 8 cm bred og 4 cm dyp. En gøyal gave til fans. Kan brukes sammen med andre produkter i LEGO klosseserien med kontormateriell.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO notatark med klossedesign
SKU
5007224
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
150 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.