LEGO Robotoppfinner 51515

Sjeldne

Bygg, kod og lek med robotoppfinneren

lego 51515 robotoppfinner
 • 949 Deler
 • LEGO MINDSTORMS Tema
 • 51515 SKU

Bli med i en spennende verden av fysisk og digital moro med programmerbare, fjernstyrte roboter og intelligente modeller. Med LEGO MINDSTORMS robotoppfinner (51515) kan unge robotentusiaster bygge fem unike, motordrevne roboter og kjøretøyet ved hjelp av gratisappen LEGO MINDSTORMS Robot Inventor. Etterpå kan de få dem til å bevege seg, én om gangen, ved hjelp …

Les mer...

Priser LEGO Robotoppfinner 51515

Outland.no Outland.no -5% 3 799 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO MINDSTORMS

Beskrivelse LEGO Robotoppfinner 51515

Bli med i en spennende verden av fysisk og digital moro med programmerbare, fjernstyrte roboter og intelligente modeller. Med LEGO MINDSTORMS robotoppfinner (51515) kan unge robotentusiaster bygge fem unike, motordrevne roboter og kjøretøyet ved hjelp av gratisappen LEGO MINDSTORMS Robot Inventor. Etterpå kan de få dem til å bevege seg, én om gangen, ved hjelp av dra-og-slipp kodemiljøet som er basert på Scratch. Gjennomfør gøyale aktiviteter og utfordrende oppdrag (besøk LEGO.com/devicecheckfor liste over kompatible enheter). Dette settet inneholder neste 1000 deler, så det er fritt fram for barna å finne på egne robotmodeller og dele dem med andre robotfans i LEGO Life.

Ta lekeopplevelsen til et nytt nivå
Den nyeste versjonen av LEGO MINDSTORMS robotkoding for barn er noe for seg og inkluderer en intelligent hub med 5 x 5 LED-skjerm, 6-aksers gyrosensor, høyttaler, kraftige motorer og presise sensorer. Med dette settet kan barn uttrykke og utvikle seg kreativt mens de tilegner seg STEM-ferdigheter som er viktige i vår moderne verden.

 • Med LEGO MINDSTORMS robotoppfinner (51515) tilegner barn seg viktige STEM-ferdigheter mens de bygger, koder og leker med fjernstyrte roboter og intelligente modeller som kan skyte raketter, leke med en ball, kjøre omkring og mye mer!
 • Barn kan bygge Charlie, Tricky, Blast, M.V.P. og Gelo og gjennomføre aktiviteter og oppdrag med den Scratch-baserte LEGO MINDSTORMS Robot Inventor appen (besøk LEGO.com/devicecheck for liste over kompatible enheter).
 • Barn kan bygge sine egne gøyale robotleker ved hjelp av nesten 1000 deler, inkludert en intelligent hub, fire middels store motorer, fargesensor og avstandssensor med Breakout-grensesnitt, og dele dem med andre i LEGO Life appen.
 • Robotoppfinner er perfekt for fans av LEGO BOOST og barn som å bygge med LEGO klosser og leke med roboter. Settet er også en flott gave til barn fra ti år og oppover, enten det er til bursdag, jul eller en annen anledning.
 • Blast er over 36 cm høy, mens Gelo er over 24 cm lang. Powered Up komponentene i settet kan også brukes sammen med LEGO BOOST Kreativ verktøykasse (17101), Droidekommandør (75253) og andre sett.
 • Et brukervennlig og oppladbart batteri følger med i settet, så barn har alt de trenger for å få i gang leken raskt.
 • Gratisappen LEGO MINDSTORMS Robot Inventor som barna bruker for å kode modellene, har et grensesnitt som er basert på Scratch og inneholder digitale byggeinstruksjoner, over 50 aktiviteter samt støtte for Python for mer avanserte kodere.
 • LEGO MINDSTORMS inspirerer LEGO oppfinnere i alle aldre til å bygge, kode og styre interaktive roboter og andre modeller ved hjelp av klosser, motorer, sensorer og intelligente huber. Og etterpå kan de dele dem med andre i MINDSTORMS nettsamfunnet.
 • Siden 1958 har LEGO byggeklossene oppfylt bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen.
 • LEGO klosser og deler testes grundig for å sikre at de oppfyller de strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Derfor kan du være trygg på at disse elektroniske lekene ikke faller fra hverandre midt i et oppdrag.
 • Dette settet tilbyr digitale byggeinstruksjoner. Nå er det lett å følge trinnene på mobilenheten din, eller du kan laste ned en PDF av den trykte byggeveiledningen. Klikk på Byggeinstruksjoner-knappen nederst på denne siden for å finne og laste ned instruksjonene.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Robotoppfinner
SKU
51515
UPC
673419304764
Deler
949
Tema
LEGO MINDSTORMS
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
4 000 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.