LEGO Politiets helikoptertjeneste 60243

Magnetisk hekt-en-skurk helikopterleke for actionglade LEGO fans!

lego 60243 politiets helikoptertjeneste
 • 212 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60243 SKU

Barn som liker rollespill, vil digge lekesettet LEGO City politiets helikoptertjeneste (60243) som inneholder et politihelikopter med fungerende magnetlenke. Unge politibetjenter kan bli med helten fra LEGO City TV-serien Sam Grizzled på jobb og hjelpe ham å beskytte byen mot skurken Snake Rattler. Scenen er satt for actionfylte eventyr med en fluktlekebil, motorsykkel og politi-ATV. Kul …

Les mer...

Priser LEGO Politiets helikoptertjeneste 60243

Lego.com LEGO.com 399 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Politiets helikoptertjeneste 60243

Barn som liker rollespill, vil digge lekesettet LEGO City politiets helikoptertjeneste (60243) som inneholder et politihelikopter med fungerende magnetlenke. Unge politibetjenter kan bli med helten fra LEGO City TV-serien Sam Grizzled på jobb og hjelpe ham å beskytte byen mot skurken Snake Rattler. Scenen er satt for actionfylte eventyr med en fluktlekebil, motorsykkel og politi-ATV.

Kul leke for barn

Du finner byggeinstruksjoner for denne LEGO City byggeleken i esken. Du kan også laste ned Instructions PLUS fra nettet. Disse digitale, interaktive instruksjonene i LEGO Life appen passer for smarttelefoner og nettbrett. Denne digitale byggeveiledningen har funksjoner for zooming og rotasjon av modellen og forvandler raskt ferske LEGO byggere til mesterbyggere!

Realistisk rollespillmoro

LEGO City politisett byr på en spennende bygge- og lekeopplevelse med modeller og figurer som gjenspeiler virkelighetens byliv på gøyale og fantasifulle måter.

 • Dette LEGO City politisettet (60243) inneholder et lekehelikopter med kraftig magnet som brukes for å løfte magnetiske objekter, inkludert tyvenes fluktbil! En gøyal leke for barn som liker actionfylt biljakt.
 • Ta utgangspunkt i LEGO City TV-helten Sam Grizzled, en ATV-sjåfør, skurken Snake Rattler og hans medsammensvorne. Suppler med et lekehelikopter med løftemagnet, en fluktbil og en motorsykkel, så er alt klart for grenseløs, selvstendig lek!
 • Små politibetjenter kan løfte og ta medseg skurkenes fluktbil ved å koble helikopterets magnet til det stjålne pengeskapet bakpå lasteplanet. Helikopteret har plass til alle de fire minifigurene.
 • Leter du etter kule leker for barn fra fem år og oppover? Dette settet er flott som gave til jul, bursdag og alle andre anledninger og passer perfekt for LEGO City fans og alle jenter og gutter som liker actionfylt rollespill. Krever kun grunnleggende byggeferdigheter.
 • Ferdig bygget er Sam Grizzleds helikopter over 11 cm høyt, 30 cm langt og 26 cm bredt, mens Snake Rattlers fluktbil er over 5 cm høy, 10 cm lang og 5 cm bred.
 • Trenger leken batteri? Nei, denne byggeleken drives av små barn med stor fantasi. Det er bare å åpne klosseposene, så starter leken øyeblikkelig!
 • Denne byggeleken inkluderer både en lettforståelig trykket byggeveiledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggeveiledning for ferske byggere, som er tilgjengelig i LEGO Life gratisappen for smartenheter.
 • Gi barn moro og spenning med LEGO City politisett med bygninger, kjøretøy og figurer som inspirerer til kreativ frilek og bidrar til at små barn utvikler både fysiske ferdigheter og selvtillit.
 • LEGO byggeklosser er konstruert i tråd med de strengeste bransjestandarder for å sikre at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO City delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å sørge for at alle byggesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Politiets helikoptertjeneste
SKU
60243
EAN
5702016617771
UPC
673419318716
Deler
212
Tema
LEGO City
LEGO pris
399 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.