LEGO 60244 Politiets helikoptertransport

Actionleke med flygende politihelikopter for LEGO helter!

lego 60244 politiets helikoptertransport
 • 317 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60244 SKU

Gi små actionfans muligheten til å oppleve fart og spenning i LEGO® City med dette politisettet med både transporttrailer, helikopter med utløsersnor og mye mer. Leken starter idet esken åpnes.Politileken inkluderer en transporttrailer, motorsykkel, ATV og helikopter med utløsersnor. Actionfylt lek er garantert med figurene av politibetjent Rooky Partnur og skurk Frankie Lupelli fra LEGO® …

Les mer...

Priser LEGO 60244 Politiets helikoptertransport

Lego.com LEGO.com 599 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO 60244 Politiets helikoptertransport

 • Gi små actionfans muligheten til å oppleve fart og spenning i LEGO City med dette politisettet med både transporttrailer, helikopter med utløsersnor og mye mer. Leken starter idet esken åpnes.
 • Politileken inkluderer en transporttrailer, motorsykkel, ATV og helikopter med utløsersnor. Actionfylt lek er garantert med figurene av politibetjent Rooky Partnur og skurk Frankie Lupelli fra LEGO TV-serien.
 • Med det nye politihelikopteret med utløsersnor (lansert januar 2020) kan barna ta til luften. Transporttraileren har et detaljert førerhus, en mobil fengselscelle, datamaskin og veisperringer og er en fantastisk leke for alle som liker LEGO City politiet.
 • Byggesettet LEGO City politiets helikoptertransport (60244) er et actionfylt sett som passer perfekt som gave for barn fra fem år og oppover. Settet passer også glimrende for barn som liker leketrailere, helikoptre, motorsykler og actionleker.
 • Transporttraileren er over 9 cm høy, 39 cm lang og 6 cm bred, mens helikopteretmed utløsersnor er over 6 cm høyt, 19 cm langt og 12 cm bredt.
 • Krever ingen batterier – dette lekesettet drives av små barns store fantasi, og dermed kan leken starte med en gang!
 • Det følger med byggeinstruksjoner i esken. Det går også an å laste ned Instructions PLUS – digitale byggeinstruksjoner som er inkludert i LEGO Life gratisappen. Her får barn en spennende byggeprosess, hvor de kan zoome inn og ut, rotere og visualisere modellen sin.
 • Med LEGO City politisett kan barn utvikle fysiske ferdigheter og få økt selvtillit med bygninger fulle av funksjoner, realistiske kjøretøy og gøyale figurer som inspirerer til kreativ frilek.
 • LEGO klosser er konstruert i tråd med de strengeste bransjestandarder for å sikre at LEGO City byggeleker er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – hver gang.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO City lekesett grundig for å sikre at alle de unike lekene oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Politiets helikoptertransport
SKU
60244
EAN
5702016617788
UPC
673419318723
Deler
317
Tema
LEGO City
LEGO pris
599 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.