LEGO 60245 Bankran med monstertruck

Bankran med magnetutrustet monstertruck for fans av LEGO City!

lego 60245 bankran med monstertruck
 • 362 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60245 SKU

La barn oppleve LEGO® City action og lek hjemme hos seg selv med dette LEGO City politibyggesettet (60245) med flere modeller. Settet inkluderer en skurkemonstertruck med magnetisk løftearm, to figurer fra LEGO City TV-serien og mye mer.Byggesett for barn med skurkemonstertruck med magnetisk arm, en lekebank med magnetutstyrt pengeskap, politiets overvåkningsbil og motorsykkel samt minifigurer …

Les mer...

Priser LEGO 60245 Bankran med monstertruck

Lego.com LEGO.com 649 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO 60245 Bankran med monstertruck

 • La barn oppleve LEGO City action og lek hjemme hos seg selv med dette LEGO City politibyggesettet (60245) med flere modeller. Settet inkluderer en skurkemonstertruck med magnetisk løftearm, to figurer fra LEGO City TV-serien og mye mer.
 • Byggesett for barn med skurkemonstertruck med magnetisk arm, en lekebank med magnetutstyrt pengeskap, politiets overvåkningsbil og motorsykkel samt minifigurer av politihelten Tom Bennett og skurken Big Betty.
 • Politiets overvåkningsbil og bankbygget hardetaljerte interiører, og barn kan trekke pengeskapet ut av bankveggen ved hjelp av magnetarmen på monstertrucken. Dette settet kan kombineres med andre LEGO originalsett.
 • Dette settet krever kun grunnleggende byggeferdigheter og er perfekt for barn fra fem år og oppover. Settet er flott som gave til jul, bursdag og alle andre anledninger, og passer perfekt for alle som liker LEGO City TV-serien, samt jenter og gutter som liker actionleker.
 • Ferdig bygget er monstertrucken over 8 cm høy,17 cm lang og 9 cm bred, mens politiets overvåkningsbil er over 8 cm høy, 12 cm lang og 6 cm bred.
 • Og det beste av alt? Settet krever ingen batterier! Kjøretøyene i dette LEGO City politilekesettet drives nemlig av små barns store fantasi, og dermed kan leken starte umiddelbart.
 • Det er lett å komme i gang med denne LEGO leken. Det er enkle byggeinstruksjoner i esken – det er bare å åpne klosseposene og la moroa begynne!
 • LEGO City politilekesett inneholder realistiske lekebygninger, kule kjøretøy og gøyale figurer som inspirerer til kreativ frilek og styrker små barns fysiske ferdigheter og selvtillit.
 • LEGO byggeklosser er konstruert i tråd med de strengeste bransjestandarder for å sikre at LEGO City lekesett er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang.
 • I LEGO konsernet utsetter vi alle LEGO deler for grundige tester for å sikre at alle lekesettene våre oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Bankran med monstertruck
SKU
60245
EAN
5702016617795
UPC
673419318730
Deler
362
Tema
LEGO City
LEGO pris
649 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.