LEGO 60248 Brannvesenets utrykningshelikopter

Actionfylt brannvesenleke med flygende helikopter for barn!

lego 60248 brannvesenets utrykningshelikopter
 • 93 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60248 SKU

Gi hverdagshelten din action og spenning med LEGO® City Brannvesenets utrykningshelikopter (60248) som inneholder en helikopterleke med utløsersnor, en ATV og mye mer. Leken starter idet barna åpner esken.Actionfylt moro venter med et tøft helikopter som flyr ved hjelp av utløsersnor, en ATV-brannbil og en brennende pipe samt tre minifigurer, inkludert en dyktig pilot fra …

Les mer...

Priser LEGO 60248 Brannvesenets utrykningshelikopter

Lego.com LEGO.com 339 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO 60248 Brannvesenets utrykningshelikopter

 • Gi hverdagshelten din action og spenning med LEGO City Brannvesenets utrykningshelikopter (60248) som inneholder en helikopterleke med utløsersnor, en ATV og mye mer. Leken starter idet barna åpner esken.
 • Actionfylt moro venter med et tøft helikopter som flyr ved hjelp av utløsersnor, en ATV-brannbil og en brennende pipe samt tre minifigurer, inkludert en dyktig pilot fra brannvesenet, en uheldig arbeider og brannsjefen fra LEGO City TV-serien, Freya McCloud.
 • Barn kan sende det helt nye (januar 2020) utløsersnor-helikopteret flygende med pilotminifiguren om bord, og gjenskape scener fra LEGO City TV-serien med brannsjef Freya McCloud. Settet er kompatibelt med alle LEGO originalsett.
 • Leter du etter tøffe leker for barn mellom fem og åtte år? Dette brannvesenlekesettet er en kjempefin gave for alle som liker LEGO City, og barn som har sans for actionfylt rollespill. Krever kun grunnleggende byggeferdigheter.
 • Ferdig bygget er lekehelikopteret med utløsersnor over 6 cmhøyt, 19 cm langt og 12 cm bredt, mens ATV-en er over 4 cm høy, 8 cm lang og 4 cm bred.
 • Krever ingen batterier! Denne LEGO leken drives av barns fantasi og en utløsersnor. Det er bare å åpne posene med LEGO klosser og legge ut på actionfylte brannoppdrag!
 • Denne LEGO konstruksjonsleken er lett å bygge. Den inkluderer enkle byggeinstruksjoner som gir ferske LEGO byggere muligheten til å oppleve hvor gøy det er å bygge modeller helt på egen hånd.
 • LEGO City brannvesensett stimulerer tilfantasifull rollespillek og frilek i omgivelser som gjenspeiler virkeligheten. De inneholder fargerike bygninger, kule kjøretøy og gøyale figurer faller i smak hos barn.
 • Har du lurt på hvordan LEGO klossene kan settes sammen og tas fra hverandre i all uendelighet uten å bli slitt ut? Forklaringen ligger i at hvert eneste LEGO City lekesett utvikles i overensstemmelse med leketøybransjens strengeste standarder og våre egne strenge kvalitetskriterier.
 • Hver eneste LEGO del testes grundig for å sørge for at den oppfyller verdens strengeste sikkerhets -og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Brannvesenets utrykningshelikopter
SKU
60248
EAN
5702016617825
UPC
673419319164
Deler
93
Tema
LEGO City
LEGO pris
339 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.