LEGO 60252 Bulldoser

LEGO konstruksjonslekesett for barn fra fire år og oppover!

lego 60252 bulldoser
 • 126 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60252 SKU

Dette bulldoser-konstruksjonssettet er den perfekte introduksjon til LEGO® Citys spennende verden. Settet er perfekt for barn fra fire år og oppover og stimulerer til selvstendig lek basert på situasjoner fra virkeligheten.Hva inneholder esken? Dette anleggsplass-lekesettet (60252) inneholder en bulldoser med fungerende skuffe, en lekekran med rivningskule, en sementblander, to minifigurer og mer. Alt som trengs …

Les mer...

Priser LEGO 60252 Bulldoser

Lego.com LEGO.com 270 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO 60252 Bulldoser

 • Dette bulldoser-konstruksjonssettet er den perfekte introduksjon til LEGO Citys spennende verden. Settet er perfekt for barn fra fire år og oppover og stimulerer til selvstendig lek basert på situasjoner fra virkeligheten.
 • Hva inneholder esken? Dette anleggsplass-lekesettet (60252) inneholder en bulldoser med fungerende skuffe, en lekekran med rivningskule, en sementblander, to minifigurer og mer. Alt som trengs er litt fantasi, så er leken i gang!
 • Barn kan sperre av området med skilt og kjegler, svinge med rivningskulen for å rive veggen, samle klossene i bulldoserskuffen, snurre sementblanderen og mye mer. Dette er en flott gave for barn som liker late som-lek.
 • LEGO City 4+ sett gir smårollingene en gøyal måte å lære LEGO bygging på. Settene har spesielle startklosser og enkle byggeveiledninger som er lette å forstå, slik at barna får selvtillit i byggeprosessen.
 • Ferdig bygget er bulldoseren over 8 cm høy, 12 cm lang og 6 cm bred, mens tilhengeren er over 4 cm lang, 9 cm høy og 4 cm bred.
 • Krever ingen batterier – denne byggeleken drives av små barn med stor fantasi. Dermed kan leken starte umiddelbart!
 • Byggeinstruksjonene til dette 4+-settet er i esken. Det går også an å laste ned Instructions PLUS – digitale byggeinstruksjoner som er inkludert i LEGO Life gratisappen. Her får barn en spennende byggeprosess, hvor de kan zoome inn og ut, rotere og visualisere modellen sin.
 • Med LEGO City Kule kjøretøy sett kan barn utvikle fysiske ferdigheter og fåøkt selvtillit med bygninger fulle av funksjoner, realistiske kjøretøy og gøyale figurer som inspirerer til selvstendig frilek.
 • LEGO klosser er konstruert i tråd med de strengeste bransjestandarder. Det sikrer at LEGO City byggeleker er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre – hver gang.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO City lekesett grundig for å sikre at alle våre unike leker oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Bulldoser
SKU
60252
EAN
5702016617863
UPC
673419319201
Deler
126
Tema
LEGO City
LEGO pris
270 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.