LEGO Isbil 60253

Sjeldne

En magisk, flerfarget isbilleke!

lego 60253 isbil
 • 200 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60253 SKU

Med det gøyale lekesettet LEGO City Isbil (60253) kan barn ta på seg rollen som hverdagshelten som serverer innbyggerne i LEGO City kuleis og ispinner i solsteken! Det er god plass til å servere is og kjøre isbilen, og barn kan rollespille egne fortellinger med isdamen og kunden med den søte hunden og rullebrett. Et superkult …

Les mer...

Priser LEGO Isbil 60253

Proshop.no Proshop.no -23% 199 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com 270 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 270 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Isbil 60253

Med det gøyale lekesettet LEGO City Isbil (60253) kan barn ta på seg rollen som hverdagshelten som serverer innbyggerne i LEGO City kuleis og ispinner i solsteken! Det er god plass til å servere is og kjøre isbilen, og barn kan rollespille egne fortellinger med isdamen og kunden med den søte hunden og rullebrett.

Et superkult byggesett for barn

Du finner byggeinstruksjoner for LEGO City isbilen i esken. Du kan også laste ned Instructions PLUS, en digital, interaktiv byggeveiledning i LEGO Life appen for smarttelefoner og nettbrett, Denne digitale byggeveiledningen har funksjoner for zooming og rotasjon av modellen og forvandler raskt ferske LEGO byggere til mesterbyggere.

Barneleker i LEGO City Kule kjøretøy serien

Med LEGO City Kule kjøretøy lekesettene kan barn utforske favorittkjøretøyene sine, enten de kjører på land, seiler til sjøs eller flyr i luften. Disse realistiske byggelekene inspirerer til fantasifull lek som gjenspeiler virkeligheten på gøyale og spennende måter.

 • Kjenner du et barn som elsker å få besøk av isbilen? Med byggesettet LEGO City Isbil kan barn utfolde seg med solfylt og sommerlig lek med et sett som inspirerer til kreativ, selvstendig rollespillek basert på hverdagslige situasjoner.
 • Byggesett for barn med en isbil i flotte farger, en kvinnelig isselger og en rullebrettkjører med hund. Perfekt for fantasifull, selvstendig lek.
 • Barn kan hjelpe iskremdamen med å kjøre isbilen, servere kuleis og ispinner fra serveringsluken og hjelpe rullebrettkjøreren med å utføre kule triks. Den fargerike isbilen egner seg også flott som utstillingsmodell.
 • LEGO City Isbil (60253) lekesettet er perfekt som gave til jul og bursdag og alle andre gaveanledninger. Passer for lekebilinteresserte jenter og gutter fra fem år og oppover. Krever bare grunnleggende byggeferdigheter.
 • Ferdig bygget er isbilen over 11 cm høy, 15 cm lang og 6 cm bred. Iskremdamen har masse plass til å servere kunder og kjøre isbilen.
 • LEGO City Isbil lekesettet krever ingen batterier – det drives av små barns store fantasi, og dermed kan leken starte umiddelbart!
 • Byggingen går som en lek med dette byggesettet.
 • Det inkluderer både en trykket byggeveiledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggeveiledning for barn, som ligger i LEGO Life gratisappen for smartenheter.
 • LEGO City Kule kjøretøy lekene inspirerer til kreativ lek, utvikler barns fysiske ferdigheter og gir dem større selvtillit. Barn kan utforske alle mulige slags kjøretøy og skape lekescenarioer som gjenspeiler livet på en gøyal og spennende måte.
 • LEGO byggeklosser er konstruert i tråd med de strengeste bransjestandarder for å sikre at LEGO City lekesett er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang.
 • Vi i LEGO konsernet utsetter alle LEGO deler for grundige tester for å sikre at alle lekesettene våre oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Isbil
SKU
60253
EAN
5702016617870
UPC
673419319218
Deler
200
Tema
LEGO City
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
260 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.