LEGO 60254 Racerbåt og trailer

La barn oppleve LEGO City Xtreme racerteamet!

lego 60254 racerbat og trailer
 • 238 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60254 SKU

Dette er et perfekt byggesett for barn som elsker actionfylte byggeleker. LEGO® City Racerbåt og trailer inkluderer en kul trailer og en båt som flyter. Den actionfylte leken starter idet esken åpnes. Dette byggesettet inkluderer en leketrailer, en racerbåt som flyter og sjåførminifigurer til traileren og speedbåten. Kort og godt alt et barn trenger …

Les mer...

Priser LEGO 60254 Racerbåt og trailer

Lego.com LEGO.com 399 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 534 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO 60254 Racerbåt og trailer

 • Dette er et perfekt byggesett for barn som elsker actionfylte byggeleker. LEGO City Racerbåt og trailer inkluderer en kul trailer og en båt som flyter. Den actionfylte leken starter idet esken åpnes.
 • Dette byggesettet inkluderer en leketrailer, en racerbåt som flyter og sjåførminifigurer til traileren og speedbåten. Kort og godt alt et barn trenger for å utfolde seg kreativt og selvstendig.
 • Barn vil sette stor pris på den tøffe traileren med førerhus, dører som kan åpnes, avtakbart takog transportstenger. Den sporty speedbåten har cockpit som kan åpnes, hvor det er plass til Xtreme-racerbåtføreren – og den flyter på vannet!
 • LEGO City Racerbåt og trailer (60254) lekesettet er perfekt som gave til jul og bursdag og alle andre gaveanledninger. Passer for jenter og gutter fra fem år og oppover som er interessert i actionfylt rollespill og modellkjøretøy.
 • Ferdig bygget er trailer med lekespeedbåt over 9 cm høy, 36 cm lang og 6 cm bred, mens speedbåten alene er over 6 cm høy, 24 cm lang og 6 cm bred.
 • Krever ingen batterier – dette lekesettet med flytende speedbåt drives av små barn med stor fantasi!
 • Inkluderer en enkel, trykket byggeveiledning. Du kan også laste ned Instructions PLUS – interaktive byggeinstruksjoner som er en del av LEGO Life gratisappen. De interaktive instruksjonene har verktøy for å zoome og rotere modellen som gjør byggeprosessen til en lek!
 • Med LEGO City Kule kjøretøy lekesett utvikler barn sine fysiske ferdigheter og de få økt selvtillit med kjøretøy fulle av funksjoner for bruk til lands, til vanns og i luften samt gøyale figurer som inspirerer til kreativ frilek.
 • LEGO byggeklosser oppfyller bransjens strengeste standarder samt LEGO konsernets strenge kvalitetskriterier. Det sikrer at klossene er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre – alltid.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å sørge for at hvert enkelt sett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Racerbåt og trailer
SKU
60254
EAN
5702016617887
UPC
673419319225
Deler
238
Tema
LEGO City
LEGO pris
399 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.