LEGO 60260 Flykonkurranse

Spennende flykonkurranse med LEGO helikoptre!

lego 60260 flykonkurranse
 • 140 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60260 SKU

Send barnas fantasi til himmels med lekesettet LEGO® City flykonkurranse, som inneholder to flygende helikoptre med utløser og tre minifigurer, inkludert piloten Rivera fra LEGO City Adventures TV-serien m.m.Hva inneholder esken? LEGO® City flykonkurranse inkluderer to helikoptre med utløser, et stuntfly, to master og tre minifigurer, inkludert piloten Rivera fra LEGO City TV-serien og LEGO …

Les mer...

Priser LEGO 60260 Flykonkurranse

Lego.com LEGO.com 399 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO 60260 Flykonkurranse

 • Send barnas fantasi til himmels med lekesettet LEGO City flykonkurranse, som inneholder to flygende helikoptre med utløser og tre minifigurer, inkludert piloten Rivera fra LEGO City Adventures TV-serien m.m.
 • Hva inneholder esken? LEGO City flykonkurranse inkluderer to helikoptre med utløser, et stuntfly, to master og tre minifigurer, inkludert piloten Rivera fra LEGO City TV-serien og LEGO City pilotene Xtreme og Vitarush.
 • Barn kan sende helikoptrene flygende gjennom luften. Lekestuntflyet og helikoptrene har cockpiter som kan åpnes, og har plass til en av de tre minifigurpilotene som følger med i dette flyplass-byggesettet.
 • Lekesettet LEGO City flykonkurranse (60260) er en perfekt gave til jul og bursdag og alle andre gaveanledninger. Det passer for flyinteresserte jenter og gutter fra fem år og oppover. Krever kun grunnleggende byggeferdigheter.
 • Stuntflyet er over 8 cm høyt, 20 cm langt og 20 cm bredt, mens de to helikoptrene med utløser er over 7 cm høye, 18 cm lange og 12 cm brede.
 • Dette flykonkurranse-settet krever ikke batterier – det drives av barns fantasi. Trenger du hjelp til å få helikoptrene i luften? Skann QR-koden i byggeinstruksjonen for å vise videoveiledningen.
 • Dette flykonkurranse-settet inkluderer både en enkel byggeveiledning og Instructions PLUS, som er en interaktiv byggeveiledning som gjør ferske byggere til mesterbyggere. Instructions PLUS er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smartenheter.

  LEGO City flyplassett inkluderer realistiske bygninger med mange detaljer, kule flysett og gøyale figurer som inspirerer barn til fantasifull rollespill-lek.

 • Alle LEGO flyplass-lekesett oppfyller bransjens strengeste standarder og kvalitetskrav. Det gjør at alle LEGO klosser og deler alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle barnebyggesettene oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Flykonkurranse
SKU
60260
EAN
5702016617948
UPC
673419319287
Deler
140
Tema
LEGO City
LEGO pris
399 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.