LEGO 60261 Hovedflyplass

Spennende Exciting LEGO City hovedflyplassett for barn!

lego 60261 hovedflyplass
 • 286 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60261 SKU

Dette flyplass-byggesettet er den perfekte introduksjonen til LEGO® Citys spennende univers. Settet er perfekt for barn fra fire år og oppover og stimulerer til selvstendig lek basert på situasjoner fra virkeligheten.Hva inneholder esken? Et lekecharterfly, detaljert flyplassterminal, tankbil og bagasjetruck, en pilot, to bakkemannskaper og tre passasjerer. Alt som trengs er litt fantasi, så er …

Les mer...

Priser LEGO 60261 Hovedflyplass

Lego.com LEGO.com 649 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO 60261 Hovedflyplass

 • Dette flyplass-byggesettet er den perfekte introduksjonen til LEGO Citys spennende univers. Settet er perfekt for barn fra fire år og oppover og stimulerer til selvstendig lek basert på situasjoner fra virkeligheten.
 • Hva inneholder esken? Et lekecharterfly, detaljert flyplassterminal, tankbil og bagasjetruck, en pilot, to bakkemannskaper og tre passasjerer. Alt som trengs er litt fantasi, så er leken i gang!
 • Denne flyplassleken inkluderer en terminalbygning med innsjekkingsområde, charterfly med plass til minifigurer av en pilot og tre passasjerer samt tankbil og bagasjetruck – en flott gave til barn som liker late som-lek.
 • Byggeleken LEGO Citys hovedflyplass (60261) er en perfekt gave til jul og bursdag og alle andre gaveanledninger. Den passer for lekefly-interesserte jenter og gutter fra fire år og oppover. Krever kun grunnleggende byggeferdigheter.
 • Ferdig bygd er LEGO Citys hovedflyplass over 16 cm høy, 24 cm bred og 9 cm dyp, mens lekecharterflyet er over 10 cm høyt, 21 cm langt og 20 cm bredt.
 • Krever dette lekesettet batterier? Nei. Denne byggeleken drives av små barns blomstrende fantasi. Det er bare å åpne klosseposen og la leken begynne!
 • Esken inneholder en byggeveiledning for 4+-settet. Du kan også laste ned Instructions PLUS – som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions – som inkluderer funksjoner for å zoome og rotere en digital versjon av modellen, og gjør barn til mesterbyggere.
 • Gi barn moro og spenning med LEGO City flyplassettene, som inkluderer mange funksjoner, kule kjøretøy og fly og gøyale figurer som inspirerer til kreativ frilek og utvikler små barns fysiske ferdigheter og selvtillit.
 • Alle LEGO flyplass-lekesett oppfyller bransjens strengeste standarder og kvalitetskrav. Det gjør at alle LEGO klosser og deler alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle barnebyggesettene oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Hovedflyplass
SKU
60261
EAN
5702016617955
UPC
673419319294
Deler
286
Tema
LEGO City
LEGO pris
649 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.