LEGO Passasjerfly 60262

Sjeldne

LEGO flyplasslekesett for eventyrlystne barn!

lego 60262 passasjerfly
 • 669 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60262 SKU

Med byggesettet LEGO City passasjerfly (60262) kan barn fly av sted på spennende reiser. Settet inkluderer et stort fly med seter til piloten og passasjerer, inkludert sangeren Poppy Starr fra LEGO City Adventures TV-serien. Flyet har til og med plass til Poppys røde kabriolet! Settet inneholder dessuten en terminalbygning med bagasjebånd og kontrolltårn, samt et …

Les mer...

Priser LEGO Passasjerfly 60262

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Passasjerfly 60262

Med byggesettet LEGO City passasjerfly (60262) kan barn fly av sted på spennende reiser. Settet inkluderer et stort fly med seter til piloten og passasjerer, inkludert sangeren Poppy Starr fra LEGO City Adventures TV-serien. Flyet har til og med plass til Poppys røde kabriolet! Settet inneholder dessuten en terminalbygning med bagasjebånd og kontrolltårn, samt et flyplasskjøretøy med bilheis.

En tøff flyplassleke for barn
Lekesettet LEGO City flyplass inkluderer en enkel byggeveiledning i tillegg til Instructions PLUS – en funksjon i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett. Denne interaktive byggeveiledningen med funksjoner for zooming og rotasjon av modellen gjør LEGO nybegynnere til mesterbyggere.

LEGO City – en verden full av kreativitet
LEGO City flyplassettene byr på en morsom bygge- og lekeopplevelse med realistiske bygninger, kule flyplasskjøretøy, flotte luftfartøyer, detaljert tilbehør og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull ogfri rollespill-lek.

 • Denne passasjerfly-leken er den perfekte introduksjon til den spennende verdenen i LEGO City. Settet er perfekt for barn fra seks år og oppover og inspirerer barn til selvstendig lek basert på situasjoner fra virkeligheten.
 • Hva inneholder esken? Denne passasjerfly-leken inkluderer et stort fly, flyplasskjøretøy med bilheis, mobil trapp, flyplassterminal, rød kabriolet, åtte minifigurer og en figur av en baby.
 • Inkluderer en stor flymodell med seter til piloten og passasjerer – inkludertPoppy Starr fra LEGO City Adventures TV-serien – samt en terminalbygning med bagasjebånd og kontrolltårn.
 • Byggesettet LEGO City passasjerfly (60262) er en perfekt gave til bursdager og alle andre anledninger for barn fra seks år og oppover som elsker lekefly og eventyrlige reiseopplevelser i fremmende land.
 • Ferdig bygd er passasjerflyet over 18 cm høyt, 54 cm langt og 44 cm bredt, mens terminalbygningen er over 21 cm høy, 28 cm bred og 12 cm dyp.
 • Krever ikke batterier – denne flybyggeleken drives av små barn med stor fantasi. Dermed kan leken starte umiddelbart!
 • Det følger med byggeinstruksjoner i esken. Det går også an å laste ned Instructions PLUS – en integrert del av gratisappen LEGO Building Instructions. Her får barn en ekstra spennende byggeprosess, hvor de kan zoome inn og ut, rotere og visualisere modellen sin.
 • LEGO flyplasslekesettene styrker barns fysiske ferdigheter og selvtillit med funksjonsrike bygninger, realistiske kjøretøy og gøyale figurer som inspirerer til selvstendig frilek.
 • Alle LEGO flyplass-lekesett oppfyller bransjens strengeste standarder og kvalitetskrav. Det gjør at alle LEGO klosser og deler alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle barnebyggesettene oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Passasjerfly
SKU
60262
EAN
5702016617962
UPC
673419319300
Deler
669
Tema
LEGO City
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
1 349 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.