LEGO Forskningsbase 60265

Sjeldne

Forskningsbase under vannet for eventyrlystne barn

lego 60265 forskningsbase
 • 497 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60265 SKU

Barn som er glad i havet og livet under havoverflaten, vil garantert like lekesettet LEGO City forskningsbase (60265). Barn kan utforske den koralldekte havbunnen og slappe av inne på forskningsbasen, med bo- og forskningsmoduler som kan flyttes om på. Settet byr på masse spennende lek for barn med en kul lekekran, ubåt, undervannsdrone, figurer av …

Les mer...

Priser LEGO Forskningsbase 60265

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Forskningsbase 60265

Barn som er glad i havet og livet under havoverflaten, vil garantert like lekesettet LEGO City forskningsbase (60265). Barn kan utforske den koralldekte havbunnen og slappe av inne på forskningsbasen, med bo- og forskningsmoduler som kan flyttes om på. Settet byr på masse spennende lek for barn med en kul lekekran, ubåt, undervannsdrone, figurer av e hai og en skate samt fem minifigurer av utforskere!

En engasjerende byggeopplevelse
Denne LEGO City leken for barn fra fem år og oppover, inkluderer byggeinstruksjoner. Du kan også laste ned Instructions PLUS, som er en del av LEGO Building Instructions appen for smarttelefoner og nettbrett, og inneholder funksjoner for zooming og rotasjon av modellen som gjør ferske LEGO byggere til mesterbyggere på null tid!

Kul utforskningsleke for barn
LEGO City er stolt støttespiller av National Geographic Explorers. Våre havlekesett inkluderer funksjonsrike bygninger, kule fartøy og gøyale figurer som skaper realistiske lekesecenarioer og inspirerer blivende utforskere.

 • Barn kan dykke dypt ned i en spennende eventyrverden med det flotte lekesettet LEGO City forskningsbase (60265). Settet har alt som trengs for en gøyal og engasjerende lekeopplevelse.
 • Hva inneholder esken? En lekeforskningsbase med flyttbare bo- og forskningsmoduler, ubåt, undervannsdrone, fem utforsker-minifigurer og figurer av en hai og en skate.
 • LEGO City forskningsbasen har flyttbare bo- og forskningsmoduler, en ubåt med bevegelige inspeksjonsarmer, roterende propell og cockpit som kan åpnes og har plass til to minifigurer.
 • Leter du etter kule leker for barn fra fem år og oppover? Dette lekesettet er en flott gave til jul, bursdag og alle andre anledninger, og en perfekt gave til alle LEGO City fans og barn som liker rollespill. Krever kun grunnleggende byggeferdigheter.
 • Ferdig bygd er forskningsbasen over 20 cm høy, 27 cm bred og 15 cm dyp, mens undervannsdronen er over 3 cm høy, 6 cm lang og 3 cm bred.
 • Trenger leken batteri? Nei, dette byggesettet drives av små barn med stor fantasi. Det er bare å åpne posene med LEGO klosser, så kan leken starte med en gang!
 • Dette byggesettet inkluderer både en byggeveiledning på papir og Instructions PLUS – en interaktiv byggeveiledning for ferske byggere, Instructions PLUS er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett.
 • LEGO City er stolt støttespiller av National Geographic Explorers, som utfører banebrytende arbeid for å skape en bedre verden for oss alle sammen. LEGO City havlekesettene gir barn muligheten til å oppleve og utforske en spennende undervannsverden.
 • Alle LEGO City havlekesett oppfyller bransjens strengeste standarder og krav. Det sikrer at LEGO klosser og deler alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle barnebyggesettene oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Forskningsbase
SKU
60265
EAN
5702016617993
UPC
673419319331
Deler
497
Tema
LEGO City
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
799 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.