LEGO 60266 Forskningsskip

Sjeldne

Forskningsfarty med masse funksjoner for barn!

lego 60266 forskningsskip
 • 745 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60266 SKU

Lekesettet LEGO® City forskningsskip (60266) er den perfekte gave og inkluderer flere modeller og alt små utforskere trenger for gøyal og spennende lek.Hva inneholder esken? Et flytende forskningsskip med fungerende kran, haibur, jolle, ubåt, helikopter, åtte minifigurer, inkludert Harl Hubbs fra LEGO® City TV-serien, en haifigur og en skatefigur.Barn kan bruke forskningsskipets kran for å …

Les mer...

Priser LEGO 60266 Forskningsskip

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO 60266 Forskningsskip

 • Lekesettet LEGO City forskningsskip (60266) er den perfekte gave og inkluderer flere modeller og alt små utforskere trenger for gøyal og spennende lek.
 • Hva inneholder esken? Et flytende forskningsskip med fungerende kran, haibur, jolle, ubåt, helikopter, åtte minifigurer, inkludert Harl Hubbs fra LEGO City TV-serien, en haifigur og en skatefigur.
 • Barn kan bruke forskningsskipets kran for å senke ubåten og haiburet ut i havet, fly helikopteret og manøvrere ubåten, utforske skipsvraketsskatter eller la leken utspille seg i sove- og forskningsområdene på kapteinsbroen.
 • Leter du etter morsomme leker for barn fra fem år og oppover? Dette byggesettet er en flott gave til jul, bursdag og alle andre anledninger, for barn som er interessert i havutforskning og fans av den populære TV-serien LEGO City Adventures.
 • Ferdig bygd er forskningsskipet over 18 cm høyt, 63 cm langt og 17 cm bredt, mens sjørøverskipsvraket er over 16 cm høyt, 13 cm langt og 8 cm bredt.
 • Krever ingen batterier. Dette spennende flermodell-lekesettet inneholder en lekebåt som flyter, og drives av små barns frie fantasi!
 • Dette konstruksjonssettet inkluderer en enkel byggeveiledning på papir og Instructions PLUS – en interaktiv byggeveiledning for ferske byggere. Instructions PLUS er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett.
 • LEGO City er stolt støttespiller av National Geographic Explorers, som utfører banebrytende arbeid for å skape en bedre verdenfor oss alle sammen. LEGO City havlekesettene gir barn muligheten til å oppleve og utforske en spennende undervannsverden.
 • LEGO City byggesettene er utviklet i samsvar med bransjens strengeste standarder og krav. Det sikrer at LEGO klosser og deler alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen.
 • Alle LEGO City klosser og deler testes til det ytterste for å sikre at lekebyggesettene oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Forskningsskip
SKU
60266
EAN
5702016618006
UPC
673419319348
Deler
745
Tema
LEGO City
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
1 699 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.