LEGO Safaribil 60267

Gyal safarileke for barn!

lego 60267 safaribil
 • 168 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60267 SKU

Barn vil elske lekesettet LEGO City Safaribil (60267) som inkluderer en stilig, sebrastripet safaribil med kamerafeste, avtakbar takgrind og tøft tilbehør. Barns fantasi får fritt spillerom når de skal sette opp leirplassen og fotografere de ville dyrene. Stappfull av kule funksjoner Er du på leting etter et actionlekesett som garantert faller i smak, er dette lekesettet for …

Les mer...

Priser LEGO Safaribil 60267

Lego.com LEGO.com 270 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Safaribil 60267

Barn vil elske lekesettet LEGO City Safaribil (60267) som inkluderer en stilig, sebrastripet safaribil med kamerafeste, avtakbar takgrind og tøft tilbehør. Barns fantasi får fritt spillerom når de skal sette opp leirplassen og fotografere de ville dyrene.

Stappfull av kule funksjoner

Er du på leting etter et actionlekesett som garantert faller i smak, er dette lekesettet for deg. Alt er klart for spennende safarieventyr med en tøff terrengbil, lekeløve og papegøye og to minifigurer av oppdagelsesreisende med kikkert og et gøyalt trekostyme.

Bygge- og lekemoro for barn fra fem år og oppover

Dette LEGO City Kule kjøretøy lekesettet byr på morsom, selvstendig bygging og lek med enkle byggeinstruksjoner for ferske LEGO byggere. Det realistiske kjøretøyet og de gøyale figurene stimulerer til fantasifull og rollespillbasert frilek for barn fra fem år og oppover.

 • La små barn få oppleve spenning i naturen med dette LEGO City safaribil-lekesettet som inspirerer til fri og selvstendig rollespillek med utgangspunkt i virkelige situasjoner.
 • Hva inneholder esken? Alt et barn trenger for å dra på safari! Settet inkluderer en robust, sebrastripet terrengbil, et trekostyme til fotografen, to minifigurer, en lekeløvinne og en papegøye.
 • Safaribilen har avtakbar takgrind for transport av fotografens trekostyme samt et kamerafeste som gjør det lett å ta perfekte bilder. Barn kan kombinere settet med andre originale LEGO sett for gøyal lek og utstilling.
 • LEGO City Safaribil (60267) lekesettet er perfekt som gave til jul og bursdag og alle andre gaveanledninger. Passer for barn fra fem år og oppover som er interessert i modellkjøretøy og rollespillek. Krever kun grunnleggende byggeferdigheter.
 • Ferdig bygget er safaribilen over 10 cm høy, 16 cm lang og 6 cm bred. Den er stor nok til å romme alt utstyret barn trenger for å dra på safari.
 • Krever byggesettet batterier? Nei – byggesettet drives av små barn med stor fantasi. Dermed kan leken starte umiddelbart!
 • Det er lett for barn å komme i gang med dette LEGO byggesettet. Esken rommer et sett med trykte byggeinstruksjoner. Bare riv opp brikkeposene og la moroa begynne!
 • LEGO City Kule kjøretøy lekesett inneholder realistiske kjøretøy og gøyale figurer som inspirerer til kreativ frilek og styrker små barns fysiske ferdigheter og selvtillit.
 • LEGO klosser er konstruert i tråd med de strengeste bransjestandarder. Det sikrer at LEGO City byggeleker er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre – hver gang.
 • LEGO klosser og deler testes grundig for å sikre at alle lekesettene våre oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Safaribil
SKU
60267
EAN
5702016618013
UPC
673419319355
Deler
168
Tema
LEGO City
LEGO pris
270 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.