LEGO 60270 Politi-klosseboks

Sjeldne

Settet inneholder alt som trengs for spennende skurkejakt!

lego 60270 politi klosseboks
 • 301 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60270 SKU

Barn vil garantert like LEGO City Politi-klosseboks (60270). Ikke bare fordi den ser så kul ut, men fordi den har alt barn trenger for timevis med actionfylt lek. Og siden settet byr på to alternative modeller med lette byggeinstruksjoner, får barn dobbelt så mye kreativ moro for pengene. La fantasien få fritt spillerom på oppdrag …

Les mer...

Priser LEGO 60270 Politi-klosseboks

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO 60270 Politi-klosseboks

Barn vil garantert like LEGO City Politi-klosseboks (60270). Ikke bare fordi den ser så kul ut, men fordi den har alt barn trenger for timevis med actionfylt lek. Og siden settet byr på to alternative modeller med lette byggeinstruksjoner, får barn dobbelt så mye kreativ moro for pengene. La fantasien få fritt spillerom på oppdrag med helten Duke DeTain fra LEGO City TV-serien, som holder sleipe skurker unna gatene i LEGO City!

Et lekesett stappfullt av kule funksjoner

Er du på leting etter et actionlekesett som barn garantert vil like, er dette settet for deg. Det inneholder fire minifigurer, en politistasjon med fengselcelle, en lekeminibank, skurkenes fluktbil og et tøft politikjøretøy – alt som trengs for actionfylte eventyr.

Gøyale byggesett for barn

LEGO City politisett byr på gøyale bygge- og lekeopplevelser. De realistiske kjøretøyene, detaljerte bygningene og gøyale figurene stimulerer til fantasifull, kreativ og rollespillbasert frilek for barn fra fem år og oppover.

 • Få gøyale opplevelser med dette LEGO City politilekesettet. Settet kommer i en hendig boks med klossedesign, og det inneholder to alternative modeller, begge med kjøretøy, strukturer og figurer som åpner for kreativ lek.
 • Hva inneholder LEGO klosseboksen? Alt barn trenger for å komme i gang! En lekepolitistasjon med fengselcelle, et politikjøretøy, skurkenes fluktbil og en minibank samt fire minifigurer, inkludert Duke DeTain, helten fra LEGO City TV-serien.
 • Denne politileken inkluderer to alternative modeller. Dermed kan barn bygge og bygge om for enda mer kreativ og gøyal skurkejakt. Settet kan også kombineres med andre originale LEGO lekesett for enda flere lekeopplevelser.
 • LEGO City Politi-klosseboks (60270) byggesettet er perfekt som gave til jul og bursdag og alle andre gaveanledninger. Passer for barn fra fem år og oppover som er interessert i lastebilleker, motorsykler og actionleker. Krever kun grunnleggende byggeferdigheter.
 • Ferdig bygget er lekepolitistasjonen over 18 cm høy, 14 cm bred og 5 cm dyp, mens politibilen er over 4 cm høy, 11 cm lang og 5 cm bred.
 • Krever dette lekesettet batterier? Nei – det drives av små barn med stor fantasi. Dermed kan leken starte umiddelbart!
 • Det er lett for barn å komme i gang med denne LEGO leken. Den fine boksen med klossedesign inneholder lettfattelige instruksjoner for to alternative modeller. Det er bare å åpne brikkeposene og la moroa begynne.
 • LEGO City politisett inneholder realistiske bygninger,kule kjøretøy og gøyale figurer som inspirerer til kreativ frilek og styrker små barns fysiske ferdigheter og selvtillit.
 • LEGO klosser er konstruert i tråd med de strengeste bransjestandarder. Det sikrer at LEGO City byggeleker er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre – hver gang.
 • LEGO klosser og deler testes grundig for å sikre at alle LEGO lekesett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Politi-klosseboks
SKU
60270
EAN
5702016669022
UPC
673419322546
Deler
301
Tema
LEGO City
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
499 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.