LEGO 60271 Byens torg

Lekesett for barn med bytorg med mange funksjoner!

lego 60271 byens torg
 • 1517 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60271 SKU

Det flotte lekesettet LEGO® City Byens torg (60271) er et fint startsett for barn som ikke kjenner til LEGO® City fra før. Det spennende settet passer for barn fra fem år og oppover og inspirerer gøyal frilek og fantasifullt rollespill basert på situasjoner fra virkeligheten.Hva inneholder esken? Et rådhus, en konsertscene og en amerikansk diner. …

Les mer...

Priser LEGO 60271 Byens torg

Lego.com LEGO.com 1 999 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO 60271 Byens torg

 • Det flotte lekesettet LEGO City Byens torg (60271) er et fint startsett for barn som ikke kjenner til LEGO City fra før. Det spennende settet passer for barn fra fem år og oppover og inspirerer gøyal frilek og fantasifullt rollespill basert på situasjoner fra virkeligheten.
 • Hva inneholder esken? Et rådhus, en konsertscene og en amerikansk diner. Av kjøretøy inneholder settet Snake Rattlers motorsykkel og altmuligmannen Harl Hubbs' vogn. Settet inkluderer også flere minifigurer fra LEGO City Adventures TV-serien.
 • Med dette fantastiske byggesettet kan barn bygge og gjenskape situasjoner fra LEGO City Adventures TV-serien. Det er stappfullt av realistiske funksjoner, detaljer og figurer som inspirerer til gøyal og fantasidrevet lek.
 • Leter du etter en gøyal leke for barn fra fem år og oppover? Lekesettet LEGO City Byens torg er en flott gave til jul, bursdag og alle andre anledninger, og passer perfekt til fans av LEGO City TV-serien og barn som liker rollespill. Krever kun grunnleggende byggeferdigheter.
 • Ferdig bygd er rådhuset over 32 cm høyt, 27 cm bredt og 15 cm dypt, mens trikken er over 12 cm høy, 37 cm lang og 5 cm bred.
 • Krever ikke batterier! Dette LEGO settet drives av barns fantasi – dermed kommer leken i gang øyeblikkelig.
 • Inkluderer en trykt byggeveiledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggeveiledning som forvandler ferske byggere til mesterbyggere! Instructions PLUS er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett.
 • LEGO City settene inkluderer fargerike bygninger, kule kjøretøy og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek, hvor barn kan utfolde seg fritt i realistiske omgivelser.
 • Alle LEGO City lekesett oppfyller bransjens strengeste standarder og kvalitetskrav. Det gjør at alle LEGO klosser og deler alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle barnebyggesettene oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Byens torg
SKU
60271
EAN
5702016669039
Deler
1517
Tema
LEGO City
LEGO pris
1 999 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.