LEGO 60274 Spesialpolitiets forbryterfangst på fyret

Gøyal skurkejakt for fans av LEGO City Adventures TV-serien!

lego 60274 spesialpolitiets forbryterfangst pa fyret
 • 189 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60274 SKU

Med dette LEGO® City spesialpolitisettet (60274) kan barn fra fem år og oppover oppleve fantasifylt og rollespillbasert frilek basert på scenarioer fra virkeligheten. En perfekt innføring i LEGO Citys spennende verden.Opplev actionfylt moro og spenning med et fyrtårn fullt av funksjoner, et lekehelikopter og en provisorisk flåte samt Rooky Partnur og Vito fra LEGO® City …

Les mer...

Priser LEGO 60274 Spesialpolitiets forbryterfangst på fyret

Lego.com LEGO.com 270 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO 60274 Spesialpolitiets forbryterfangst på fyret

 • Med dette LEGO City spesialpolitisettet (60274) kan barn fra fem år og oppover oppleve fantasifylt og rollespillbasert frilek basert på scenarioer fra virkeligheten. En perfekt innføring i LEGO Citys spennende verden.
 • Opplev actionfylt moro og spenning med et fyrtårn fullt av funksjoner, et lekehelikopter og en provisorisk flåte samt Rooky Partnur og Vito fra LEGO City Adventures TV-serien og en glupsk hai.
 • Barn kan bruke figurene og modellene i settet sammen med andre LEGO lekesett og lage sine egne, unike modeller for lek og utstilling.
 • Leter du etter kule leker for barn fra fem år og oppover? Dette settet er flott som gave til jul, bursdag og alle andre anledninger, og passer perfekt for LEGO City fans og jenter og gutter som liker actionfylt rollespill. Krever kun grunnleggende byggeferdigheter.
 • Ferdig bygget er fyrtårnet over 14 cm høyt, 9 cm bredt og 4 cm dypt, mens Rooky Partnurs helikopter er over 9 cm høyt, 21 cm langt og 16 cm bredt.
 • Trenger leken batteri? Nei, denne LEGO byggeleken drives av små barn med stor fantasi. Det er bare å åpne posene med klosser, så starter byggingen og leken øyeblikkelig!
 • Dette byggesettet inkluderer både en enkel, trykket byggeveiledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggeveiledning for ferske byggere, Instructions PLUS er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smartenheter.
 • Gi barn moro og spenning med LEGO City spesialpolitisett med scenarioer, kjøretøy og figurer som inspirerer til kreativ frilek og bidrar til at små barn utvikler både fysiske ferdigheter og selvtillit.
 • Alle LEGO City byggesett oppfyller bransjens strengeste standarder og kvalitetskrav. Det gjør at alle LEGO klosser og deler alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle barnebyggesettene oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Spesialpolitiets forbryterfangst på fyret
SKU
60274
EAN
5702016686500
Deler
189
Tema
LEGO City
LEGO pris
270 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.