LEGO Politiets fangetransport 60276

Gyalt politi-rollespill med kult fangetransportkjrety

lego 60276 politiets fangetransport
 • 244 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60276 SKU

LEGO City Politiets fangetransport (60276) inneholder figurer fra LEGO City Adventures TV-serien. Barn kan gjenskape scener fra serien eller lage sine egne spennende fortellinger med politihelten Duke DeTain og de beryktede skurkene Snake Rattler og kriminelle Clara. Et fangetransportkjøretøy med fluktfunksjon, Claras tøffe tauebil og Dukes kule, svarte motorsykkel åpner for eksplosiv action. Kule politilekesett …

Les mer...

Priser LEGO Politiets fangetransport 60276

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Politiets fangetransport 60276

LEGO City Politiets fangetransport (60276) inneholder figurer fra LEGO City Adventures TV-serien. Barn kan gjenskape scener fra serien eller lage sine egne spennende fortellinger med politihelten Duke DeTain og de beryktede skurkene Snake Rattler og kriminelle Clara. Et fangetransportkjøretøy med fluktfunksjon, Claras tøffe tauebil og Dukes kule, svarte motorsykkel åpner for eksplosiv action. Kule politilekesett for barn Den gøyale politileken inkluderer en brukervennlig byggeveiledning og Instructions PLUS – interaktive byggeinstruksjoner med verktøy for zooming og rotering, som gjør det lett for unge LEGO byggere å mestre byggingen. Instructions Plus er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. LEGO Citys inspirerende verden LEGO City politisettene gir barn gledesfylte bygge- og lekeopplevelser. De realistiske kjøretøyene, detaljerte bygningene og gøyale figurene inspirerer barn i alle aldre til fantasifullt rollespill.

 • Barn fra fem år og oppover kan lage sine egne actionfylte LEGO City TV-episoder med dette settet med flere modeller, inkludert et ikonisk fangetransportkjøretøy og gøyale figurer fra den kule LEGO City Adventures TV-serien.
 • Hva inneholder esken? Alle barn vil elske å bygge et fangetransportkjøretøy, en tauebil og en politimotorsykkel og få fire minifigurer, inkludert Duke DeTain, Snake Rattler og kriminelle Clara, fra LEGO City TV-serien.
 • Spreng løs fangecellen fra fangetransporten, fest den til skurkens tauebil og kjør av sted. Men pass deg, den kule politimotorsykkelen hakk i hæl!
 • Det actionfylte lekesettet LEGO City Politiets fangetransport (60276) er en imponerende gave til jul, bursdag eller andre anledninger og passer for jenter og gutter fra fem år og oppover.
 • Fangetransportkjøretøyet er 8 cm høyt, 13 cm langt og 6 cm bredt.
 • Inkluderer LEGO tilbehør som håndjern, motorsykkelhjelm, sikkerhetshjelm og to dynamittgubber.
 • Inneholder trykte byggeinstruksjonerog Instructions PLUS som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions, og inkluderer verktøy for zooming, rotering og visning av modellen og forenkler byggeprosessen.
 • Med LEGO City politilekesett kan barn utvikle sine fysiske ferdigheter og få økt selvtillit med byggemodeller fulle av funksjoner, realistiske kjøretøy og gøyale figurer som inspirerer til kreativ frilek.
 • Alle LEGO klosser og deler lages i samsvar med strenge bransjestandarder for kvalitet som sikrer at de er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med. Slik har det vært siden 1958.
 • LEGO City byggeleker testes grundig for å sikre at hvert eneste lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Politiets fangetransport
SKU
60276
EAN
5702016912197
Deler
244
Tema
LEGO City
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.