LEGO Bobil 60283

Ikonisk bobilleke for barn

lego 60283 bobil
 • 190 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60283 SKU

Jenter og gutter kan dra hvor de vil med lekesettet LEGO City Bobil (60283). Lekebobilen er stappfull av realistiske detaljer som stimulerer til fantasifull rollespillek. Den er møblert og har både kjøkken og soveplass. Minifigurer av mor og far og en babyfigur åpner for utallige campingeventyr for hele familien. Kreative bygge- og lekeopplevelser for barn …

Les mer...

Priser LEGO Bobil 60283

Proshop.no Proshop.no -29% 199 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -11% 250 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -11% 250 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Bobil 60283

Jenter og gutter kan dra hvor de vil med lekesettet LEGO City Bobil (60283). Lekebobilen er stappfull av realistiske detaljer som stimulerer til fantasifull rollespillek. Den er møblert og har både kjøkken og soveplass. Minifigurer av mor og far og en babyfigur åpner for utallige campingeventyr for hele familien. Kreative bygge- og lekeopplevelser for barn fra fem år Lekesettet inkluderer en enkel byggeveiledning samt Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Instructions PLUS inneholder verktøy for zooming og rotering og gjør at LEGO byggingen går som en lek! LEGO Citys kreative verden LEGO City Kule kjøretøy byggesettene er flotte som gaver til jenter og gutter. Barn kan utforske alle slags kule kjøretøy og finne på fortellinger som gjengir virkeligheten på en gøyal og spennende måte.

 • Barn kan reise hvor de vil i fantasien med det klassiske lekesettet LEGO City Bobil (60283), som inneholder realistiske funksjoner som inspirerer til gøyalt rollespill basert på virkeligheten.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en kul bobil med masse fine funksjoner, minifigurer av en mor og en far samt en søt babyfigur.
 • Inne i bobilen er det et bord, et lite kjøkken og et soveområde. Et sidepanel kan åpnes og taket kan tas av, slik at barna kan leke inne i bobilen.
 • Modellen krever kun grunnleggende byggeferdigheter og er perfekt som gave til jul og bursdag og alle andre anledninger. Passer for barn fra fem år og oppover som er interessert i modellkjøretøy og rollespillek.
 • Ferdig bygget er bobilen 9 cm høy, 16 cm lang og 5 cm bred.
 • Inkluderer tilbehør som bæremeis til babyen, stormkjøkken med stekepanne samt stekt egg og croissant.
 • Inkluderer trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smartenheter. Med Instructions PLUS forvandles barn til mesterbyggere.
 • LEGO City Kule kjøretøy lekesett inneholder realistiske kjøretøy og gøyale figurer. De inspirerer til kreativ frilek og styrker små barns fysiske ferdigheter og selvtillit.
 • Alle LEGO City komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, noe som sikrer at de er kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • LEGO City klosser og deler slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Bobil
SKU
60283
UPC
673419336369
Deler
190
Tema
LEGO City
LEGO pris
280 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.