LEGO Veiarbeidsbil 60284

LEGO veiarbeidssett for barn

lego 60284 veiarbeidsbil
 • 58 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60284 SKU

Gøyalt sett som får fart på barns fantasi! LEGO City Veiarbeidsbil (60284) inneholder hjullaster med frontmontert tippskuffe, trillebår, trafikk-kjegler, veiarbeidsskilt og spade. Med LEGO City minifiguren av en veiarbeider og en rottefigur er det duket for timevis med fantasifull lek. Bygge- og lekesett for jenter og gutter fra fire år. 4+-byggelekesettet inneholder en enkel byggeveiledning og …

Les mer...

Priser LEGO Veiarbeidsbil 60284

Lego.com LEGO.com 91 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Veiarbeidsbil 60284

Gøyalt sett som får fart på barns fantasi! LEGO City Veiarbeidsbil (60284) inneholder hjullaster med frontmontert tippskuffe, trillebår, trafikk-kjegler, veiarbeidsskilt og spade. Med LEGO City minifiguren av en veiarbeider og en rottefigur er det duket for timevis med fantasifull lek.

Bygge- og lekesett for jenter og gutter fra fire år
4+-byggelekesettet inneholder en enkel byggeveiledning og et startklosselement i form av en delvis ferdig base som gir barn et godt utgangspunkt. Og med gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett får barn i tillegg Instructions PLUS, som er en interaktiv byggeveiledning med verktøy for zooming og rotering som gjør at LEGO byggingen går som en lek.

Om LEGO City Kule kjøretøy
LEGO City Kule kjøretøy settene inkluderer kjøretøy og fartøy for bruk til lands, til vanns og i luften. De har mange fantasistimulerende funksjoner og gir barn muligheten til å skape kreative og gøyale historier og situasjoner basert på virkeligheten.

 • En perfekt introduksjon til det spennende LEGO City universet. Settet passer for jenter og gutter fra fire år og oppover, og det er designet for å inspirere dem til kreativ og selvstendig lek basert på situasjoner fra virkeligheten.
 • Lekesettet LEGO City Veiarbeidsbil (60284) inneholder en hjullaster med frontmontert tippskuffe, trillebår, trafikk-kjegler, veiarbeidsskilt og spade samt en minifigur av arbeider og en rottefigur.
 • Barn kan sperre av veien med veiarbeidsskiltet og trafikk-kjeglene, fylle og tippe hjullasterens frontmonterte skuffe og iscenesette gøyale situasjoner med minifiguren av veiarbeideren og rottefiguren.
 • Med 4+-settene fra LEGO City kan barn og voksne oppdage hvor gøy det er å bygge og leke sammen. De spesielle startklossene og enkle byggeinstruksjonene styrker barns byggeferdigheter, skritt for skritt.
 • Ferdig bygget er hjullasteren 8 cm høy, 8 cm lang og 6 cm bred.
 • Inkluderer tilbehør som vernehjelm.
 • Inkluderer enkle 4+-byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smartenheter. Med Instructions PLUS blir barn mesterbyggere.
 • Med LEGO City Kule kjøretøy sett kan barn utvikle fysiske ferdigheter og få økt selvtillit med bygninger fulle av funksjoner, realistiske kjøretøy og gøyale figurer som inspirerer til selvstendig frilek.
 • LEGO komponenter oppfyller høye bransjekrav. De er derfor kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO City klosser og deler slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at alle lekesett oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Veiarbeidsbil
SKU
60284
EAN
5702016889604
Deler
58
Tema
LEGO City
LEGO pris
91 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.