LEGO Traktor 60287

Realistisk LEGO traktorleke

lego 60287 traktor
 • 148 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60287 SKU

Stimuler barns kreativitet med LEGO City Traktor (60287) lekesettet. Den flotte traktorleken har realistiske funksjoner som store bakhjul, tippbar skuffe og hevbar bom. Det er duket for gøyal bondegårdslek med minifigurer av en bonde og datteren hans, en kaninfigur, to høyballer og en kasse med grønnsaker. Perfekt for jenter og gutter fra fem år Enkle …

Les mer...

Priser LEGO Traktor 60287

Proshop.no Proshop.no -29% 199 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -11% 250 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -11% 250 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Traktor 60287

Stimuler barns kreativitet med LEGO City Traktor (60287) lekesettet. Den flotte traktorleken har realistiske funksjoner som store bakhjul, tippbar skuffe og hevbar bom. Det er duket for gøyal bondegårdslek med minifigurer av en bonde og datteren hans, en kaninfigur, to høyballer og en kasse med grønnsaker. Perfekt for jenter og gutter fra fem år Enkle byggeinstruksjoner følger med i LEGO esken, og du kan også laste ned Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Instructions PLUS er en interaktiv veiledning med fantastiske verktøy for zooming og rotering, som forvandler ferske byggere til mesterbyggere. Kule kjøretøy fra LEGO City Med LEGO Kule kjøretøy lekesettene kan barn utforske realistiske kjøretøy og maskiner og leke med gøyale figurer i inspirerende rollespillek, mens de samtidig utvikler fysiske ferdigheter og selvtillit gjennom bygging og lek.

 • Gi kreativiteten ekstra kraft med det ikoniske lekesettet LEGO City Traktor (60287). Settet er en imponerende introduksjon til LEGO Citys spennende verden og passer perfekt for jenter og gutter fra fem år og oppover.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en tøff leketraktor med mange realistiske funksjoner samt to høyballer, en kasse med grønnsaker, minifigurer av en bonde og datteren hans og en kaninfigur.
 • LEGO City Traktor (60287) har digre bakhjul, tippbar skuffe, hevbar bom og førerhus til en minifigur. Barn kan kombinere den med andre LEGO lekesett og lage flotte utstillingsmodeller for enda mer moro.
 • Byggesettet LEGO City Traktor er flott som gave til jul, bursdag og alle andre anledninger. Passer for jenter og gutter fra fem år og oppover.
 • Ferdigbygget er traktoren er 10 cm høy, 17 cm lang og 7 cm bred.
 • Inkluderer tilbehørselementer som to høyballer og en kasse med gresskar, eple og gulrøtter.
 • Inkluderer trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, en interaktiv byggeveiledning for barn. Instructions PLUS er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smartenheter.
 • Leker i LEGO City Kule kjøretøy serien inspirerer barn til morsom og kreativ lek og hjelper dem å utvikle fysiske ferdigheter og selvtillit mens de utforsker de mange kjøretøyene og scenarioene som alle er basert på virkeligheten.
 • Alle LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med, og slik har det vært siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Traktor
SKU
60287
UPC
673419336727
Deler
148
Tema
LEGO City
LEGO pris
280 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.