LEGO Bysentrum 60292

Et frsteklasses lekesett fullt av LEGO bymoro!

lego 60292 bysentrum
 • 790 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60292 SKU

Barn kan gjenoppleve LEGO City Adventures TV-serien med det førsteklasses lekesettet LEGO City Bysentrum (60292). Det inneholder en pizzarestaurant, gjenvinningscontainere, bilvask, elbil-ladestasjon, dojo for kampsport og en park med barnekarusell samt gøyale LEGO City minifigurer. Med LEGO City veiplatene som følger med, kan barn koble sammen lekesettet til andre lekesett og bygge en enda større …

Les mer...

Priser LEGO Bysentrum 60292

Lego.com LEGO.com 944 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Bysentrum 60292

Barn kan gjenoppleve LEGO City Adventures TV-serien med det førsteklasses lekesettet LEGO City Bysentrum (60292). Det inneholder en pizzarestaurant, gjenvinningscontainere, bilvask, elbil-ladestasjon, dojo for kampsport og en park med barnekarusell samt gøyale LEGO City minifigurer. Med LEGO City veiplatene som følger med, kan barn koble sammen lekesettet til andre lekesett og bygge en enda større by, slik de selv vil ha den! Flott gave for barn fra seks år Lekesettet inkluderer enkle byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en interaktiv byggeveiledning med verktøy for zooming og rotering som raskt forvandler barn til mesterbyggere. Instructions PLUS er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. LEGO Citys kreative verden LEGO City lekesett gir barn gode bygge- og lekeopplevelser med bygninger med mange funksjoner, realistiske kjøretøy og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-frilek basert på virkeligheten.

 • LEGO City kvalitetssettet LEGO City Bysentrum (60292) inneholder detaljerte bygninger, kule kjøretøy og gøyale figurer fra LEGO City Adventures TV-serien. Perfekt for barn fra seks år og oppover!
 • Inneholder LEGO veiplater og alt barn trenger for å bygge en lekepizzeria, bilvask, dojo, park, gjenvinningsstasjon, lastebil, elbil, motorsykkel og sykkel. Inneholder også åtte minifigurer og figurer av en baby og førerhund.
 • LEGO settet er fullt av realistiske funksjoner. Barn kan sende kjøretøyene gjennom bilvasken og rotere vaskebørstene, hente gjenvinningscontainerne med kranlastebilen og mye mer.
 • Lekesettet LEGO Bysentrum er perfekt som gave til jul, bursdag og alle andre anledninger. Det passer for barn som liker kreativ lek og for tilhengere av LEGO City Adventures TV-serien.
 • Byggeleken LEGO City Bysentrum er 24 cm høy, 41 cm bred og 44 cm dyp.
 • Inkluderer tilbehør som pizzaesker og pizzaspade. Inkluderer også et sett med LEGO veiplater som barn kan bruke for å koble settet til andre LEGO lekesett og gjøre byen større!
 • Inkluderer trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smartenheter. Med Instructions PLUS blir barn mesterbyggere!
 • LEGO City lekesettene inkluderer fargerike bygninger, kule kjøretøy og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek, hvor barn kan utfolde seg fritt i realistiske situasjoner.
 • Alle LEGO klosser og deler lages i overensstemmelse med strenge bransjestandarder for kvalitet for å sikre at de er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med. Slik har det vært siden 1958.
 • LEGO City byggeleker testes grundig for å sikre at alle lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Bysentrum
SKU
60292
EAN
5702016912012
Deler
790
Tema
LEGO City
LEGO pris
944 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.