LEGO Stuntpark 60293

Tft lekesett med stuntpark for barn!

lego 60293 stuntpark
 • 170 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60293 SKU

Lekesettet LEGO City Stuntpark (60293) inneholder en svinghjuldrevet motorsykkel som inspirerer barn til å utføre spektakulære stunt. Barn kan aktivere sykkelen og sende den av sted på en løype full av kule hindere og utfordringer. Etterpå kan stuntmodulene omorganiseres for å gjøre alt klart til nye konkurranser og stuntshow. Bygge- og lekesett for barn fra fem …

Les mer...

Priser LEGO Stuntpark 60293

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 399 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Stuntpark 60293

Lekesettet LEGO City Stuntpark (60293) inneholder en svinghjuldrevet motorsykkel som inspirerer barn til å utføre spektakulære stunt. Barn kan aktivere sykkelen og sende den av sted på en løype full av kule hindere og utfordringer. Etterpå kan stuntmodulene omorganiseres for å gjøre alt klart til nye konkurranser og stuntshow.

Bygge- og lekesett for barn fra fem år og oppover
Lekesettet leveres med enkle, trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett. Denne interaktive byggeveiledningen med funksjoner for zooming og rotering av modellen gjør det superenkelt å bygge settet.

LEGO Citys inspirerende verden
Med LEGO City Stuntz sett får barn fart og spenning med svinghjuldrevne motorsykler, kule kjøretøy, realistiske konstruksjoner og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek basert på situasjoner fra virkeligheten. Lekesettene i den actionfylte LEGO City Stuntz serien kan brukes sammen for enda mer spennende lek!

 • Gjør alt klart til spennende og actionfylt lek med lekesettet LEGO City Stuntpark (60293). Settet inneholder masse utstyr og mange hindere som barn kan bruke til å arrangere spektakulære show.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en modulbasert lekestuntpark med to ramper, hindere, flammer, edderkopp-bur, en svinghjuldrevet stuntsykkel og en minifigur av Tread Octane fra LEGO City TV-serien.
 • Barn kan aktivere svinghjul-stuntsykkelen for å utføre imponerende stunt. Lekesettetkan kombineres med andre sett i LEGO City Stuntz serien, slik at barn kan arrangere enda større show!
 • En inspirerende gave til bursdag eller andre anledninger for barn fra fem år og oppover. Settet krever kun grunnleggende byggeferdigheter, slik at leken kommer raskt i gang!
 • Ferdigbygd er stuntparken 10 cm høy, 30 cm bred og 13,5 cm dyp.
 • Krever ikke batterier. Dette lekesettet drives av svinghjulteknologi og barns fantasi!
 • Inkluderer trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smartenheter. Med Instructions PLUS blir barn mesterbyggere!
 • Med LEGO City Stuntz sett får barn fart og spenning med svinghjuldrevne stuntsykler, realistiske konstruksjoner og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek basert på situasjoner fra virkeligheten.
 • Alle LEGO City komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, noe som sikrer at de er kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • LEGO City klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Stuntpark
SKU
60293
EAN
5702016911961
Deler
170
Tema
LEGO City
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.