LEGO Stuntshow-trailer 60294

Sjeldne

Actionfylte stuntshow!

lego 60294 stuntshow trailer
 • 420 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60294 SKU

Gjør deg klar for actionfylt lek med kvalitetsettet LEGO City Stuntshow-trailer (60294), med mange funksjoner, inkludert en svinghjuldrevet stuntsykkel som du kan utføre spektakulære hopp med. Aktiver sykkelen, og kjør i full fart over rampen for å treffe midt i blinken og droppe klovnen Citrus oppi tanken! Med fire minifigurer, inkludert tre fra LEGO City …

Les mer...

Priser LEGO Stuntshow-trailer 60294

Proshop.no Proshop.no 762 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 799 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Stuntshow-trailer 60294

Gjør deg klar for actionfylt lek med kvalitetsettet LEGO City Stuntshow-trailer (60294), med mange funksjoner, inkludert en svinghjuldrevet stuntsykkel som du kan utføre spektakulære hopp med. Aktiver sykkelen, og kjør i full fart over rampen for å treffe midt i blinken og droppe klovnen Citrus oppi tanken! Med fire minifigurer, inkludert tre fra LEGO City Adventures TV-serien, får barn alt de trenger for å arrangere actionfylt moro!

Bygge- og lekemoro for barn fra seks år og oppover
Lekesettet inneholder trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions. Appen inkluderer verktøy for zooming, rotering og visning som forenkler byggeprosessen.

LEGO Citys inspirerende verden
Med LEGO City Stuntz sett får barn fart og spenning med svinghjuldrevne sykler, kule kjøretøy, realistiske konstruksjoner og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek basert på situasjoner fra virkeligheten. Lekesettene i LEGO City Stuntz serien kan brukes sammen for enda mer fart og spenning!

 • Gjør deg klar for actionfylt lek med kvalitetssettet LEGO City Stuntshow-trailer (60294), som inkluderer en svinghjuldrevet stuntsykkel og gøyalt utstyr for gjennomføring av spektakulære stunt.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en diger trailer med plass til ramper for hopp og landing, fungerende vanntank, svinghjuldrevet stuntsykkel, fire minifigurer med tilbehør og mer.
 • Med denne fantastiske traileren får barn alt de trenger for å arrangere spennende stuntshow. Aktiver og start stuntsykkelen for å utføre spektakulære hopp og landinger og aktivere vanntank-funksjonen.
 • Imponerende gave til bursdag og alle andre anledninger for barn fra seks år og oppover. Kombiner settet med andre sett i LEGO City Stuntz serien, og få enda mer spektakulær stunt-action.
 • Ferdigbygd er stuntshow-traileren 16 cm høy, 48 cm lang og 7 cm bred.
 • Krever ingen batterier. Stuntsykkelen i dette trailersettet drives av svinghjulteknologi – alt annet drives av barns fantasi!
 • Inneholder trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smartenheter. Med den trinnvise, digitale Instructions PLUS veiledningen går byggingen som en lek.
 • Med LEGO City Stuntz sett får barn fart og spenning med svinghjuldrevne stuntsykler, realistiske konstruksjoner og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek basert på situasjoner fra virkeligheten.
 • Alle LEGO City komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, noe som sikrer at de er kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • LEGO City klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Stuntshow-trailer
SKU
60294
EAN
5702016912579
Deler
420
Tema
LEGO City
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
559 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.