LEGO Stuntshow-arena 60295

Sjeldne

Spektakulrt lekesett med stuntshow-arena for barn!

lego 60295 stuntshow arena
 • 668 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60295 SKU

Lekesettet LEGO City Stuntshow-arena (60295) inneholder en svinghjuldrevet motorsykkel og utstyr til å utføre spektakulære og actionfylte stunt. Barn kan sende lekemotorsykkelen gjennom en brennende ring, utføre baklengssaltoer og andre stunt med to tøffe monstertrucker og omorganisere modulene for å utføre flere ulike showstunt. Settet inneholder seks minifigurer, inkludert tre figurer fra LEGO City TV-serien. Bygge- …

Les mer...

Priser LEGO Stuntshow-arena 60295

Proshop.no Proshop.no 961 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 1 349 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Stuntshow-arena 60295

Lekesettet LEGO City Stuntshow-arena (60295) inneholder en svinghjuldrevet motorsykkel og utstyr til å utføre spektakulære og actionfylte stunt. Barn kan sende lekemotorsykkelen gjennom en brennende ring, utføre baklengssaltoer og andre stunt med to tøffe monstertrucker og omorganisere modulene for å utføre flere ulike showstunt. Settet inneholder seks minifigurer, inkludert tre figurer fra LEGO City TV-serien.

Bygge- og lekeopplevelse for barn fra seks år og oppover
Settet Stuntshow-arena leveres med trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett. Denne interaktive byggeveiledningen med funksjoner for zooming og rotering av modellen gjør det superenkelt å bygge settet.

La barn være stjernene i showet!
Med LEGO City Stuntz sett får barn fart og spenning med svinghjuldrevne sykler, kule kjøretøy, realistiske konstruksjoner og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek. Settene i den actionfylte LEGO City Stuntz serien kan brukes sammen for enda mer fart og spenning!

 • Gjør alt klart til actionfylt lek med settet LEGO City Stuntshow-arena (60295), som inneholder spennende utstyr og utfordringer som skaper kule konkurranser og nervepirrende opptredener.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge to monstertrucker, to biler med sammentrykkbare tak, en flammering, ramper, svinghjuldrevet stuntsykkel, pølsebod, seierspall, seks minifigurer og mer.
 • Barn kan arrangere spektakulære opptredener og konkurranser med en svinghjuldrevet stuntsykkel og to bilknusende monstertrucker. Kombiner settet med andre sett i LEGO City Stuntz serien, og få enda mer moro!
 • Imponerende gave til bursdag og alle andre anledninger. Passer for stuntinteresserte barn fra seks år og oppover.
 • Ferdigbygd er monstertrucken 11 cm høy, 14 cm lang og 9 cm bred.
 • Krever ingen batterier. Stuntshow-arenaen drives av svinghjulteknologi og barns fantasi.
 • Inkluderer trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smartenheter. Med Instructions PLUS blir barn mesterbyggere!
 • Med LEGO City Stuntz sett får barn fart og spenning med kule lekekjøretøy og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek basert på situasjoner fra virkeligheten.
 • Alle LEGO City komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, noe som sikrer at de er kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • LEGO City klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Stuntshow-arena
SKU
60295
EAN
5702016912548
Deler
668
Tema
LEGO City
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
944 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.