LEGO Stuntmotorsykkel som steiler 60296

Settet Stuntmotorsykkel som steiler inneholder LEGO City TV-helten Raze!

lego 60296 stuntmotorsykkel som steiler
 • 14 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60296 SKU

Med den svinghjuldrevne, steilende LEGO City stuntmotorsykkelen i settet 60296 får barn timevis med actionfylt moro. Settet inneholder en tøff lekemotorsykkel som kan kjøre på bakhjulet og utføre spektakulære luftstunt. Og med fryktløse Raze fra LEGO City Adventures TV-serien er alt klart for fantastiske stuntshow! Passer for jenter og gutter fra fem år og oppover. Lekesettet …

Les mer...

Priser LEGO Stuntmotorsykkel som steiler 60296

Lego.com LEGO.com 70 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Stuntmotorsykkel som steiler 60296

Med den svinghjuldrevne, steilende LEGO City stuntmotorsykkelen i settet 60296 får barn timevis med actionfylt moro. Settet inneholder en tøff lekemotorsykkel som kan kjøre på bakhjulet og utføre spektakulære luftstunt. Og med fryktløse Raze fra LEGO City Adventures TV-serien er alt klart for fantastiske stuntshow!

Passer for jenter og gutter fra fem år og oppover
Lekesettet for barn inkluderer enkle byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett. Den interaktive byggeveiledningen med funksjoner for zooming og rotering av modellen gjør det superenkelt å bygge settet.

Gjør barna til stjernene i showet!
Med LEGO City Stuntz lekesett får barn fart og spenning med svinghjuldrevne motorsykler, kule kjøretøy, realistiske konstruksjoner og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek basert på situasjoner fra virkeligheten. Lekesettene i LEGO City Stuntz serien kan brukes sammen med hverandre for enda mer actionfylt lek og spenning!

 • Introduser barn fra fem år og oppover for LEGO City Stuntz-leker med denne svinghjuldrevne stuntsykkelen med fryktløse Raze fra LEGO City TV-serien.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en supertøff, svinghjuldrevet stuntmotorsykkel de kan utføre spektakulære steilestunt med. Inneholder også en minifigur av Raze fra LEGO City Adventures TV-serien.
 • Skyv stuntmotorsykkelen for å aktivere svinghjulet, og la motorsykkelen utføre utrolige bakhjulsstunt og luftige manøvre.
 • LEGO City Stuntmotorsykkel som steiler er flott som gave til bursdag eller andre anledninger for barn som elsker actionleker.
 • Ferdigbygd er den steilende stuntmotorsykkelen 3 cm høy, 7 cm lang og 2 cm bred.
 • Kombiner stuntsykkelen med andre lekesett i LEGO City Stuntz serien, og få enda flere gøyale figurer og stuntshow-opplevelser!
 • Inkluderer trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS – en interaktiv byggeveiledning som gjør LEGO byggingen til en lek, og som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions.
 • Med LEGO City Stuntz sett får barn fart og spenning med kule lekekjøretøy og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek basert på situasjoner fra virkeligheten.
 • Alle LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med, og slik har det vært siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Stuntmotorsykkel som steiler
SKU
60296
EAN
5702016912203
UPC
673419339087
Deler
14
Tema
LEGO City
LEGO pris
70 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.