LEGO Demoleringsstuntsykkel 60297

Moro for barn med stuntmotorsykkel og LEGO City TV-helten Wallop!

lego 60297 demoleringsstuntsykkel
 • 12 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60297 SKU

Med LEGO City Adventures TV-helten Wallop og den svinghjuldrevne LEGO City demoleringsstuntsykkelen (60297) kan barn arrangere fartsfylte og spennende stuntshow. Moro for jenter og gutter fra fem år og oppover. LEGO settet leveres med lettforståelige byggeinstruksjoner. Du kan også laste ned Instructions PLUS – en del av LEGO Building Instructions appen for smarttelefoner og nettbrett. Den …

Les mer...

Priser LEGO Demoleringsstuntsykkel 60297

LEGO.com LEGO.com 100 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 100 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 107 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Demoleringsstuntsykkel 60297

Med LEGO City Adventures TV-helten Wallop og den svinghjuldrevne LEGO City demoleringsstuntsykkelen (60297) kan barn arrangere fartsfylte og spennende stuntshow.

Moro for jenter og gutter fra fem år og oppover
LEGO settet leveres med lettforståelige byggeinstruksjoner. Du kan også laste ned Instructions PLUS – en del av LEGO Building Instructions appen for smarttelefoner og nettbrett. Den interaktive byggeveiledningen har fantastiske funksjoner for zooming og rotering av modellen som gjør barn til mesterbyggere.

La barn være stjernene i showet!
Med LEGO City Stuntz sett får barn action og spenning med svinghjuldrevne motorsykler, kule kjøretøy, realistiske konstruksjoner og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek basert på situasjoner fra virkeligheten. Lekesettene i det actionfylte LEGO City Stuntz universet kan brukes sammen og gir enda større stuntshow!

 • Få enda mer action med lekesettet LEGO City Demoleringsstuntsykkel (60297) som inkluderer en svinghjuldrevet motorsykkel og den dristige LEGO City TV-stunthelten Wallop.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en superkul, svinghjuldrevet stuntmotorsykkel. Inneholder også en minifigur av Wallop fra LEGO City Adventures TV-serien.
 • Skyv stuntmotorsykkelen for å aktivere svinghjulet. Slipp deretter motorsykkelen, og se den gjøre veggveltende stunt og luftige manøvre.
 • LEGO City Demoleringsstuntsykkel er en flott gave til jul, bursdager og alle andre anledninger og passer til stuntfans og barn fra fem år og oppover.
 • Ferdigbygd er demoleringsstuntsykkelen 3 cm høy, 6 cm lang og 2 cm bred.
 • Kombiner demoleringsstuntsykkelen med andre lekesett i LEGO City Stuntz serien, og få enda flere stuntshow-opplevelser!
 • Inkluderer trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, en interaktiv byggeveiledning for barn. Instructions PLUS er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smartenheter.
 • Med LEGO City Stuntz sett får barn fart og spenning med kule lekekjøretøy og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek basert på situasjoner fra virkeligheten.
 • Alle LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med, og slik har det vært siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Demoleringsstuntsykkel
SKU
60297
Deler
12
Tema
LEGO City
LEGO pris
100 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.