LEGO Stuntmotorsykkel som hopper 60298

Luftig stuntakrobatikk med en LEGO City TV-helt!

lego 60298 stuntmotorsykkel som hopper
 • 14 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60298 SKU

Med LEGO City Adventures TV-helten Rocket Racer og den svinghjuldrevne LEGO City stuntmotorsykkelen som hopper (60298), kan barn arrangere spektakulære stuntshow. Bygge- og lekemoro for barn fra fem år og oppover. Lekesettet leveres med lettforståelige byggeinstruksjoner og Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett. Denne interaktive byggeveiledningen med funksjoner …

Les mer...

Priser LEGO Stuntmotorsykkel som hopper 60298

Lego.com LEGO.com 70 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 104 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Stuntmotorsykkel som hopper 60298

Med LEGO City Adventures TV-helten Rocket Racer og den svinghjuldrevne LEGO City stuntmotorsykkelen som hopper (60298), kan barn arrangere spektakulære stuntshow.

Bygge- og lekemoro for barn fra fem år og oppover
Lekesettet leveres med lettforståelige byggeinstruksjoner og Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett. Denne interaktive byggeveiledningen med funksjoner for zooming og rotering av modellen gjør ferske LEGO byggere til mesterbyggere.

La barn være stjernene i showet!
Med LEGO City Stuntz sett får barn lek og spenning med svinghjuldrevne motorsykler, kule kjøretøy, realistiske konstruksjoner og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek basert på situasjoner fra virkeligheten. Lekesettene i det actionfylte LEGO City Stuntz serien kan brukes sammen og gir enda større stuntshow!

 • Gi barnas fantasi vinger med settet LEGO City Stuntmotorsykkel som hopper (60298), som inneholder en svinghjuldrevet motorsykkel og den dristige stuntkjøreren Rocket Racer fra LEGO City TV-serien.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en superkul, svinghjuldrevet stuntmotorsykkel. Inneholder også en minifigur av Rocket Racer fra LEGO City Adventures TV-serien.
 • Skyv stuntmotorsykkelen for å aktivere svinghjulet. Slipp deretter motorsykkelen, og se den gjøre utrolige hopp og luftige manøvre.
 • Den hoppende LEGO City stuntmotorsykkelen er en flott gave til jul, bursdager og alle andre anledninger og passer til stuntfans og barn fra fem år og oppover.
 • Ferdigbygd er den hoppende stuntmotorsykkelen 3 cm høy, 6 cm lang og 2 cm bred.
 • Kombiner den hoppende stuntmotorsykkelen med andre lekesett i LEGO City Stuntz serien, og få enda mer action!
 • Inkluderer byggeinstruksjoner på papir samt Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smartenheter. Med disse interaktive byggeinstruksjonene blir barn forvandlet til mesterbyggere!
 • LEGO City Stuntz settene gir barn actionfylt lek med kule lekekjøretøy og gøyale figurer som inspirerer til kreativ rollespill-lek, hvor barn kan iscenesette historier i realistiske omgivelser.
 • Alle LEGO klosser og deler lages i overensstemmelse med strenge bransjestandarder for kvalitet for å sikre at de er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med. Slik har det vært siden 1958.
 • LEGO byggeleker testes grundig for å sikre at alle lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Stuntmotorsykkel som hopper
SKU
60298
EAN
5702016911596
Deler
14
Tema
LEGO City
LEGO pris
70 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.