LEGO Stuntkonkurranse 60299

Sjeldne

Tft stuntkonkurranse-sett for barn!

lego 60299 stuntkonkurranse
 • 73 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60299 SKU

Konkurranseinteresserte jenter og gutter vil garantert like LEGO City Stuntkonkurranse (60299) som inneholder to svinghjuldrevne stuntmotorsykler de kan utføre spektakulær bakhjulskjøring og luftige stunt med. Settet inneholder også en ombyggbar bane med rampe og flammering. Opplev spennende stunt-action med minifigurene av motorsykkelføreren og LEGO City TV-helten Duke DeTain! Inkluderer en digital byggeveiledning for barn fra fem …

Les mer...

Priser LEGO Stuntkonkurranse 60299

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Stuntkonkurranse 60299

Konkurranseinteresserte jenter og gutter vil garantert like LEGO City Stuntkonkurranse (60299) som inneholder to svinghjuldrevne stuntmotorsykler de kan utføre spektakulær bakhjulskjøring og luftige stunt med. Settet inneholder også en ombyggbar bane med rampe og flammering. Opplev spennende stunt-action med minifigurene av motorsykkelføreren og LEGO City TV-helten Duke DeTain!

Inkluderer en digital byggeveiledning for barn fra fem år
Lekesettet leveres med trykte, trinnvise byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett. Denne interaktive byggeveiledningen med funksjoner for zooming og rotering av modellen gjør LEGO bygging lekende lett.

Kule leker for barn
Med LEGO City Stuntz sett får barn fart og spenning med svinghjuldrevne sykler, realistiske konstruksjoner og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek basert på situasjoner fra virkeligheten. Lekesettene i det actionfylte LEGO City Stuntz serien kan brukes sammen og gir enda mer spektakulære stuntshow!

 • Med lekesettet LEGO City Stuntkonkurranse (60299) får barn actionfylt lek og moro med to svinghjuldrevne motorsykler, en stuntbane og to førere, inkludert en kjent figur fra LEGO City TV-serien.
 • Hva inneholder esken? Flammering, høydejusterbart tårn, byggbare LEGO flammer, to svinghjuldrevne stuntsykler og to førerminifigurer, inkludert Duke DeTain fra LEGO City TV-serien.
 • Barn kan aktivere de svinghjuldrevne stuntsyklene og hoppe fra rampen gjennom flammeringen. Etterpå kan de forlenge hoppet og heve flammeringen for å gjøre stuntet enda vanskeligere!
 • En morsom gave til bursdager og andre anledninger for barn og grupper fra fem år og oppover. Kombinere settet med andre sett i LEGO City Stuntz serien for enda flere actionfylte konkurranser og mer spektakulær stunt-action!
 • Ferdigbygget er settet LEGO City Stuntkonkurranse 24 cm høyt, 22 cm bredt og 11 cm dypt.
 • Krever ikke batterier – lekesettet drives kun av svinghjulteknologi og barns fantasi!
 • Inkluderer trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smartenheter. Med Instructions PLUS blir barn mesterbyggere.
 • Med LEGO City Stuntz byggesett får barn fart og spenning med kule lekekjøretøy og gøyale figurer som inspirerer til kreativ rollespill-lek basert på situasjoner fra virkeligheten.
 • Alle LEGO City komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, noe som sikrer at de er kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • LEGO City klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Stuntkonkurranse
SKU
60299
EAN
5702016911602
Deler
73
Tema
LEGO City
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.