LEGO Dyreredningstjenestens ATV 60300

Sjeldne

Morsomt lekesett hvor barn kan redde ville dyr

lego 60300 dyreredningstjenestens atv
 • 74 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60300 SKU

La ferske utforskere oppleve naturens under med det inspirerende lekesettet LEGO City Dyreredningstjenestens ATV (60300). Settet inneholder en tøff terrengbil (ATV) med styrefunksjon, og er utstyrt med gripeverktøy og drone, pluss et lite savannemiljø. Med en utforsker, aper og en sort skorpion ligger alt til rette for spennende dyreredningsoppdrag. En bygge og lekemoro for barn. Lekebyggesettet …

Les mer...

Priser LEGO Dyreredningstjenestens ATV 60300

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Dyreredningstjenestens ATV 60300

La ferske utforskere oppleve naturens under med det inspirerende lekesettet LEGO City Dyreredningstjenestens ATV (60300). Settet inneholder en tøff terrengbil (ATV) med styrefunksjon, og er utstyrt med gripeverktøy og drone, pluss et lite savannemiljø. Med en utforsker, aper og en sort skorpion ligger alt til rette for spennende dyreredningsoppdrag.

En bygge og lekemoro for barn
Lekebyggesettet leveres med lettforståelige byggeinstruksjoner og Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett. Denne interaktive byggeveiledningen med funksjoner for zooming og rotasjon av modellen gjør ferske LEGO byggere til mesterbyggere!

Spennende opplevelser i LEGO City
LEGO City lekesett med dyrelivtema tar barn med på spennende eventyr blant kjente dyr, i realistiske omgivelser, i kule kjøretøy og sammen med inspirerende figurer som fremmer kreativ rollelek inspirert av virkeligheten.

 • Lekesettet LEGO City Dyreredningstjenestens ATV (60300) med morsomme dyre- og utforskerfigurer, en styrbar ATV og et lite savannemiljø, er perfekt for ferske utforskere.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en styrbar ATV med gripeverktøy og drone, pluss et tre, banan og bæsjeelementer, en utforskerminifigur, to aper og en skorpionfigur.
 • Barn kan vippe ATV-en for å styre til venstre og høyre, bruke gripeverktøyet til å flytte skorpionen og leke at de deltar i spennende dyreredningsoppdrag.
 • Settet er perfekt som gave til små dyrevenner, både til bursdag og andre anledninger. Barn kan også kombinere det med andre sett i LEGO City serien med ville dyr for enda flere spennende eventyr.
 • Ferdig bygget er dyreredningstjenestens ATV over 4 cm høy, 7 cm lang og 5 cm bred, så den har nok av plass til utforsker-minifiguren, dronen og gripeverktøyet.
 • Krever ingen batterier. Dette lekesettet drives av små utforskere med stor fantasi.
 • Inkluderer enkle byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smartenheter. Med Instructions PLUS blir barn mesterbyggere.
 • Med LEGO City lekesett med dyrelivtema kan barn utvikle selvtillit og viktige ferdigheter mens de leker og finner på spennende historier og kulisser som gjenspeiler virkeligheten på en morsom måte.
 • Leter du etter en kvalitetsleke til barn? Alle LEGO City komponenter oppfyller høye bransjestandarder, noe som sikrer at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen.
 • Med fokus på sikkerhet. LEGO City klosser og deler slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Dyreredningstjenestens ATV
SKU
60300
EAN
5702016911916
UPC
673419338721
Deler
74
Tema
LEGO City
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
91 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.