LEGO Dyreredningstjenestens terrengbil 60301

Byggesett med dyreredningstema for barn

lego 60301 dyreredningstjenestens terrengbil
 • 157 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60301 SKU

Lekesettet LEGO City Dyreredningstjenestens terrengbil (60301) kan barn utføre heltedåder med Jessica Sharpe fra TV-serien LEGO City Adventures, og resten av teamet. Settet inneholder også en løve, en løveunge og en slange med egg. Med elvekulissene, lekevannskuteren og firehjulstrekkeren er alt klart for spennende dyreredningsoppdrag. Moro for hele familien. Med LEGO 4+ sett kan barn oppleve …

Les mer...

Priser LEGO Dyreredningstjenestens terrengbil 60301

Lego.com LEGO.com 419 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 551 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Dyreredningstjenestens terrengbil 60301

Lekesettet LEGO City Dyreredningstjenestens terrengbil (60301) kan barn utføre heltedåder med Jessica Sharpe fra TV-serien LEGO City Adventures, og resten av teamet. Settet inneholder også en løve, en løveunge og en slange med egg. Med elvekulissene, lekevannskuteren og firehjulstrekkeren er alt klart for spennende dyreredningsoppdrag.

Moro for hele familien
Med LEGO 4+ sett kan barn oppleve timevis med moro sammen med venner og familie. Hvert sett leveres med en enkel byggeveiledning og et startkloss-element for å hjelpe unge byggere i gang. 4+ sett har dessuten Instructions PLUS – en funksjon i appen LEGO Building Instructions. Den interaktive byggeveiledningen har zoom- og rotasjonsfunksjoner som gjør at byggingen går som en lek.

Den fantastiske LEGO City verdenen
LEGO City lekesett med dyrelivtema tar barn med på spennende eventyr blant kjente dyr, i realistiske omgivelser, i kule kjøretøy og sammen med inspirerende figurer som fremmer fantasidrevet rollelek inspirert av virkeligheten.

 • Lekesettet LEGO City Dyreredningstjenestens terrengbil (60301) er perfekt for barn fra fire år og oppover som elsker dyr og fantasidrevet lek, og for alle som liker TV-serien LEGO City Adventures.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en firehjulstrekker, vannskuter og et savannemiljø, og dessuten minifigurer av Jessica Sharpe, en skogvokter og en utforsker, pluss figurer av en løve, løveunge og slange.
 • Barn kan aktivere funksjonen som får broen til å klappe sammen, styre terrengbilens vinsj og skape realistiske dyrehistorier med ikoniske dyr og Jessica Sharpe, kjent fra TV-serien LEGO City Adventures.
 • En flott gave til bursdager og andre anledninger. Barn fra fire år og oppover kan leke i timesvis, og settet kan også kombineres med andre LEGO City sett med dyrelivtema for flere dyreinspirerte eventyr.
 • Ferdig bygget er dyreredningstjenestens terrengbil over 6 cm høy, 14 cm lang og 7 cm bred.
 • Inkluderer LEGO tilbehør som slange-egg, slangegriper, to kasser, kikkert, walkie-talkie, kamera, bein, flaske, pølse og hårbørste.
 • Dette LEGO 4+ lekesettet inneholder trykte og digitale byggeinstruksjoner samt et startklosselement som gjør at også nybegynnere kan bygge LEGO leker på egen hånd.
 • Med LEGO City lekesett med dyrelivtema kan barn utvikle selvtillit og viktige ferdigheter mens de leker og finner på spennende historier og kulisser som gjenspeiler virkeligheten på en morsom måte.
 • Alle LEGO City komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, noe som sikrer at de er kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • Alle LEGO deler testes grundig for å sikre at alle byggesett oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Dyreredningstjenestens terrengbil
SKU
60301
EAN
5702016911923
UPC
673419338738
Deler
157
Tema
LEGO City
LEGO pris
419 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.