LEGO Dyreredningsoperasjon 60302

Sjeldne

Spennende dyreredningsoppdrag for barn

lego 60302 dyreredningsoperasjon
 • 525 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60302 SKU

Lekesettet LEGO City Dyreredningsoperasjon (60302) inneholder flere modeller og flotte funksjoner, deriblant et kult helikopter med vinsj, beltevogn, savannemiljø med jordskredfunksjon og et veterinærkontor. Med elefanter, krokodille, ape og redningsteam ligger alt til rette for endeløse lekeopplevelser. Bygge- og lekemoro for barn fra seks år og oppover. LEGO City settet leveres med lettforståelige byggeinstruksjoner. Du kan …

Les mer...

Priser LEGO Dyreredningsoperasjon 60302

Proshop.no Proshop.no 841 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 1 199 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Dyreredningsoperasjon 60302

Lekesettet LEGO City Dyreredningsoperasjon (60302) inneholder flere modeller og flotte funksjoner, deriblant et kult helikopter med vinsj, beltevogn, savannemiljø med jordskredfunksjon og et veterinærkontor. Med elefanter, krokodille, ape og redningsteam ligger alt til rette for endeløse lekeopplevelser.

Bygge- og lekemoro for barn fra seks år og oppover
LEGO City settet leveres med lettforståelige byggeinstruksjoner. Du kan også laste ned Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett. Den interaktive byggeveiledningen med funksjoner for zooming og rotasjon av modellen gjør barn til mesterbyggere på null komma niks!

Lar barn oppleve spenningen på nært hold
LEGO City lekesettene med dyrelivtema inneholder populære dyr, realistiske miljøer, detaljerte kjøretøy og inspirerende figurer som fremmer fantasidrevet lek. Barn blir helter i historier og miljøer som gjenspeiler verden på en gøyal og spennende måte.

 • Lekesettet LEGO City Dyreredningsoperasjon (60302) inneholder flere spennende funksjoner, populære dyrefigurer og inspirerende karakterer som lar barn delta i utallige former for rollelek der de redder dyr.
 • Inneholder alt barn trenger for å bygge helikopteret med vinsj, beltevognen, veterinærkontoret, savannemiljøet, og dessuten figurer av en elefant, elefantkalv slange, to apefigurer og fire minifigurer.
 • Barn trykker på knappen for å utløse tre- og steinraset. Helikopteret har en fungerende vinsj, rotorblader som går rundt, og et lasterom. Beltevognen har en avtakbar kjettingtalje og lasterom.
 • Perfekt som gave både til bursdag og andre anledninger for barn fra seks år og oppover. Kombinere det gjerne med andre sett i LEGO City serien med dyrelivtema for flere spennende eventyr.
 • Helikopteret med vinsj i LEGO City Dyreredningsoperasjon er 12 cm høyt, 35 cm langt og 31 cm bredt.
 • Inkluderer LEGO tilbehør som lekeforstørrelsesglass, banan, gips til apen, kopp, diverse laboratorieutstyr og krokodille-egg.
 • Inkluderer enkle byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smartenheter. Med Instructions PLUS blir barn mesterbyggere.
 • Med LEGO City lekesett med dyrelivtema kan barn utvikle selvtillit og viktige ferdigheter mens de leker og finner på historier og kulisser som gjenspeiler virkeligheten på en morsom og spennende måte.
 • Alle komponenter i LEGO City byggesett oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med.
 • LEGO City klosser og deler slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Dyreredningsoperasjon
SKU
60302
EAN
5702016911930
UPC
673419339254
Deler
525
Tema
LEGO City
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
839 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.