LEGO 60303 City Julekalender

Sjeldne

En julekalender full av LEGO overraskelser!

lego 60303 city julekalender
 • 349 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60303 SKU

Bygg opp forventningene før den store høytiden med lekesettet LEGO City Julekalender (60303). Barn kan telle ned dagene til julaften og få gøyale minimodeller, populære figurer fra LEGO City Adventures TV-serien samt kult tilbehør. Det er bare å brette ut matten med bilde av en snødekt by, så er alt klart for utallige fantasidrevne lekeopplevelser. Gøyale …

Les mer...

Priser LEGO 60303 City Julekalender

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO 60303 City Julekalender

Bygg opp forventningene før den store høytiden med lekesettet LEGO City Julekalender (60303). Barn kan telle ned dagene til julaften og få gøyale minimodeller, populære figurer fra LEGO City Adventures TV-serien samt kult tilbehør. Det er bare å brette ut matten med bilde av en snødekt by, så er alt klart for utallige fantasidrevne lekeopplevelser.

Gøyale og lettbygde modeller
LEGO City julekalenderen er en flott gave til barn fra fem år og oppover. Hver leke leveres med enkle byggeinstruksjoner som gir selv ferske LEGO byggere en gøyal bygge- og lekeopplevelse.

Flotte juleleker til barn
LEGO City julekalenderne er fulle av inspirerende julestemning og herlige overraskelser for barn som elsker kreativ lek. For enda mer lek og moro kan de byggbare lekene, LEGO City Adventures TV-seriefigurene og tilbehøret i kalenderen brukes sammen med barnas eksisterende LEGO sett.

 • Barn fra fem år og oppover får lekeoverraskelser hver dag fram til jul med LEGO City Julekalender (60303), som er stappfull av supre minimodeller, gøyale LEGO City TV-figurer og kule tilbehørselementer.
 • Inkluderer minifigurene Top Hat Tom, Bob, Betty, Sam Grizzled, Shirley Keeper og Fendrich fra LEGO City Adventures TV-serien samt en byggbar Duke DeTain-snømann og en lekematte med bilde av en snødekt by.
 • Barn kan telle ned til den store dagen med kule modeller, gøyale minifigurer og en utbrettbar lekematte, hvor de kan iscenesette utallige LEGO City fortellinger med juletema!
 • Ser du etter en flott gave til barn fra fem år og oppover? Denne julekalenderen er perfekt for fans av LEGO City Adventures TV-serien og barn som liker kule leker og kreativ lek.
 • LEGO City Julekalender er 26 cm høy, 38 cm bred og 7 cm dyp.
 • Krever ikke batterier! De byggbare LEGO lekene og figurene i julekalenderen drives av små barn med stor fantasi – og derfor starter leken umiddelbart, hver dag!
 • Alle overraskelsene i LEGO City julekalenderen leveres med enkle byggeinstruksjoner på innsiden av luken. Dermed kan selv nybegynnere bygge sine egne leker.
 • LEGO City julekalenderne inneholder fargerike minimodeller og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek, som utvikler barns fysiske og kreative ferdigheter.
 • Alle LEGO klosser og deler lages i samsvar med strenge bransjestandarder for kvalitet som sikrer at de er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med. Slik har det vært siden 1958.
 • LEGO City byggeleker testes grundig for å sikre at hvert eneste lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO City Julekalender
SKU
60303
EAN
5702016911619
Deler
349
Tema
LEGO City
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
270 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.