LEGO Veiplater 60304

Barn kan utvide LEGO City modellene sine

lego 60304 veiplater
 • 112 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60304 SKU

Byggesettet LEGO City Veiplater (60304) gir et realistisk bakteppe til barns fantasifulle lek og inkluderer gatelys som lyser i mørket, trafikklys, veiskilt, kjørefeltlinjer, fartsdumper, fotgjengerovergang, trær og grøntområder. Barn kan plassere veiplatene slik de vil, bygge en by rundt dem og tilføye andre LEGO veiplate-byggesett for å utvide byen!Flott gave for LEGO City fans fra …

Les mer...

Priser LEGO Veiplater 60304

Proshop.no Proshop.no -36% 179 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -11% 250 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -11% 250 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Veiplater 60304

Byggesettet LEGO City Veiplater (60304) gir et realistisk bakteppe til barns fantasifulle lek og inkluderer gatelys som lyser i mørket, trafikklys, veiskilt, kjørefeltlinjer, fartsdumper, fotgjengerovergang, trær og grøntområder. Barn kan plassere veiplatene slik de vil, bygge en by rundt dem og tilføye andre LEGO veiplate-byggesett for å utvide byen!Flott gave for LEGO City fans fra fem årLekesettet LEGO City Veiplater inkluderer en enkel byggeveiledning og Instructions PLUS, som er en del avgratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Instructions PLUS er en interaktiv byggeveiledning med verktøy for zooming og rotering som gjør ferske LEGO byggere til mesterbyggere.Inspirerende leker for jenter og gutterLEGO City byggesett inspirerer til kreativ rollespillbasert frilek. Detaljerte bygninger, realistiske kjøretøy og gøyale figurer gir til sammen en morsom lekeopplevelse basert på situasjoner fra virkeligheten.

 • Barn kan lage realistiske scenarioer for LEGO leken med byggesettet LEGO City Veiplater (60304) – et perfekt utgangspunkt for en gøyal bygge- og lekeopplevelse.
 • Hva inneholder esken? Barn får fem LEGO veiplater med trafikkfeltlinjer, fartsdumper og en fotgjengerovergang samt gatelys som lyser i mørket, trafikklys, veiskilt, trær og grøntområder.
 • Barn kan lage et realistisk LEGO veiscenario med mange autentiske detaljer, og koble det til andre LEGO City veiplatesett for å bygge en større by.
 • Lekesettet LEGO City Veiplater er en perfekt gave til jul, bursdag og alle andre gaveanledninger. Passer for barn fra fem år og oppover.
 • Settet Veiplater er 13 cm høyt, 44 cm bredt og 38 cm dypt.
 • LEGO City Veiplater er det perfekte bakteppet for barns LEGO modeller og lek.
 • Inkluderer trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smartenheter. Med Instructions PLUS blir ferske byggere til mesterbyggere!
 • LEGO City bysetteneinkluderer fargerike bygninger, kule kjøretøy og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek, hvor barn kan utfolde seg fritt i realistiske omgivelser.
 • Alle LEGO klosser og deler lages i overensstemmelse med strenge bransjestandarder for kvalitet for å sikre at de er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med. Slik har det vært siden 1958.
 • LEGO City byggeleker testes grundig for å sikre at alle lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Veiplater
SKU
60304
Deler
112
Tema
LEGO City
LEGO pris
280 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.