LEGO Biltransporter 60305

Sjeldne

Lekesett med kjretytransporter for barn

lego 60305 biltransporter
 • 342 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60305 SKU

Barn kan transportere inntil tre LEGO City Kule kjøretøy med settet LEGO City Biltransporter (60305). Transporttraileren har et hevbart topp-plan og nedfellbar rampe bak. Settet inkluderer også en tøff muskelbil som kan transporteres, samt minifigurer av en yrkesjåfør og en bilfører som får i gang leken. Spennende byggesett for barn fra fem år. Biltransporter-lekesettet inkluderer enkle …

Les mer...

Priser LEGO Biltransporter 60305

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Biltransporter 60305

Barn kan transportere inntil tre LEGO City Kule kjøretøy med settet LEGO City Biltransporter (60305). Transporttraileren har et hevbart topp-plan og nedfellbar rampe bak. Settet inkluderer også en tøff muskelbil som kan transporteres, samt minifigurer av en yrkesjåfør og en bilfører som får i gang leken.

Spennende byggesett for barn fra fem år
Biltransporter-lekesettet inkluderer enkle brukerinstruksjoner som sikrer yngre LEGO byggere en positiv og selvstendig bygge- og lekeopplevelse, og får den vesle trailersjåføren din på veien på null tid!

LEGO City Kule kjøretøy – tøffe leker for barn
Barn er hele tiden omgitt av fantastiske kjøretøy og maskiner, og med byggesettene i LEGO City Kule kjøretøy serien kan de oppleve dem på nært hold. De realistiske modellene og gøyale figurene inspirerer til fantasifull frilek.

 • Overrask hverdagshelten din med det spennende byggesettet LEGO City Biltransporter (60305), med kule kjøretøy og gøyale figurer som får fart på den fantasidrevne rollespill-leken.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en lekemodell av en biltransporter og en tøff muskelbil med avtakbart tak. Settet inkluderer også minifigurer av en yrkessjåfør og en privatbilist.
 • Trailerens topp-plan og bakrampe kan heves og senkes, slik at inntil tre LEGO City Kule kjøretøy biler kan fraktesom gangen, inkludert den tøffe muskelbilen som følger med.
 • Settet er en flott gave til jul og bursdag og alle andre gaveanledninger og passer for jenter og gutter fra fem år og oppover.
 • LEGO City biltransporteren er 11 cm høy, 31 cm lang og 8 cm bred.
 • Settet inkluderer LEGO tilbehør som feiekost og skrunøkkel.
 • Inkluderer trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, en interaktiv byggeveiledning for unge byggere, som inkluderer verktøy for zooming og rotering. Instructions PLUS er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smartenheter.
 • Med LEGO City Kule kjøretøy lekesettene utvikler barn sine fysiske ferdigheter og de får bedre selvtillit med modeller som er fulle av funksjoner og inspirerer til kreativ frilek.
 • Alle LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med, og slik har det vært siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Biltransporter
SKU
60305
EAN
5702016980523
Deler
342
Tema
LEGO City
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.