LEGO Politiets og brannvesenets sjøredningstjeneste 60308

Politi- og branneventyr for barn

lego 60308 politiets og brannvesenets sjoredningstjeneste
 • 297 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60308 SKU

Barn som liker actionfylt rollelek, vil digge LEGO City Politiets og brannvesenets sjøredningstjeneste (60308). Kvalitetslekesettet kombinerer to populære LEGO City temaer og inneholder en politistasjon, politiets sjøhelikopter, en kjeltring med speedbåt, og en brannbåt som flyter i vann. Fire minifigurer, deriblant helten Tom Bennet fra LEGO City TV-serien Adventures, sørger for at leken kommer raskt …

Les mer...

Priser LEGO Politiets og brannvesenets sjøredningstjeneste 60308

Lego.com LEGO.com 349 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Politiets og brannvesenets sjøredningstjeneste 60308

Barn som liker actionfylt rollelek, vil digge LEGO City Politiets og brannvesenets sjøredningstjeneste (60308). Kvalitetslekesettet kombinerer to populære LEGO City temaer og inneholder en politistasjon, politiets sjøhelikopter, en kjeltring med speedbåt, og en brannbåt som flyter i vann. Fire minifigurer, deriblant helten Tom Bennet fra LEGO City TV-serien Adventures, sørger for at leken kommer raskt i gang!

Perfekt for barn fra fem år og oppover.
Inkluderer byggeinstruksjoner både på papir og som Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett. Denne interaktive byggeveiledningen med funksjoner for zooming og rotasjon av modellen gjør ferske LEGO byggere til mesterbyggere.

Den fantastiske LEGO City verdenen
LEGO City byggesett åpner for utallige former for lek med realistiske modeller og inspirerende figurer. Barn kan fange tyver og slukke branner og spille rollen som helter. Samtidig som de bygger og leker og opplever spenningen på nært hold, utvikler de viktige ferdigheter.

 • Med premiumlekesettet Politiets og brannvesenets sjøredningstjeneste (60308) får barn oppleve spenningen på nært hold. Settet inneholder flere modeller, realistiske fremkomstmidler og inspirerende figurer som stimulerer fantasifull lek.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en politistasjon, politihelikopter, brannbåt, og kjeltringens fluktbåt, pluss fire minifigurer, inkludert Tom Bennett fra LEGO City TV-serien.
 • Barn kan sette brannbåten på vannet, bruke slukkeutstyret for åslukke LEGO flammene og finne på spennende politi- og brannslukkingseventyr med inspirerende minifigurer.
 • Perfekt som gave til høytider, bursdag og alle andre anledninger. Passer for fans av TV-serien LEGO City Adventures og barn fra fem år og oppover som liker rollelek hvor de kan være dagens helt.
 • Politistasjonen er 23 cm høy, 12 cm bred og 10 cm dyp. Brannbåten er 9 cm høy, 19 cm lang og 8 cm bred.
 • Krever ikke batterier. LEGO lekene i dette byggbare settet drives av barns fantasi.
 • Inkluderer trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Building Instructions som forenkler byggeprosessen med funksjoner for zooming, rotering og visning av modellen.
 • LEGO City lekesett gjenskaper virkeligheten med bygninger med smarte funksjoner, realistiske fremkomstmidler og inspirerende figurer som gir barna timevis med underholdning, både under bygging og lek.
 • Alle LEGO klosser og deler lages i samsvar med strenge bransjestandarder for kvalitet som sikrer at de er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med. Slik har det vært siden 1958.
 • LEGO City byggeleker testes grundig for å sikre at hvert eneste lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Politiets og brannvesenets sjøredningstjeneste
SKU
60308
EAN
5702016980554
Deler
297
Tema
LEGO City
LEGO pris
349 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.